ΝΑΙ ,ΣΕ ΜΙΑ ΑΛΛΗ ΖΩΗ ΑΝΟΙΞΤΕ ΤΙΣ ΠΟΡΤΕΣ



Ο κύριος Σταθοκωστόπουλος μας είπε το πρωί πως έβαλε κάποιες προϋποθέσεις προκειμένου να γίνει χρυσός χορηγός. Εμείς από την πλευρά μας τον διαβεβαιώσαμε πως θα γίνουν. Ο άνθρωπος δεν ήθελε να έρθει σήμερα γιατί νόμιζε πως δεν θα υπάρξουν αυτές οι προϋποθέσεις. Όπως ακούσατε είπα και σήμερα πως θα ανοίξουμε τις πόρτες, κάτι που θα γίνει όσο γίνεται πιο νωρίς. Δεν είναι ένα κουμπί να το πατήσεις και να ανοίξεις τον Ερασιτέχνη. Χρειάζεται να γίνουν κάποια πράγματα, προκειμένου να μην υπάρξουν παρεξηγήσεις

Τάδε έφη Μιχάλης Κίτσιος

Κ.Κίτσιο με όλο τον σεβασμό προς το πρόσωπο σας και τα όσα έχετε προφέρει στον Σύλλογο ,αλλά δικαίως ο Βλάσσης αλλά και ο απλός κόσμος του Συλλόγου νιώθει ένα αίσθημα κοροϊδίας. Μας εμπαίζετε απο την στιγμή που είχατε δεσμευτεί πως -αν θυμόμαστε καλά- μέχρι αρχές Οκτοβρίου θα είχε λυθεί το θέμα με το άνοιγμα του ερασιτέχνη. Και αυτές οι δηλώσεις είχαν γίνει το καλοκαίρι!

Πως να μην πιστέυουμε ότι η διοίκηση του ερασιτέχνη βολεύτηκε για ακόμη μια φορά με την κατάσταση και καθυστερεί εν γνώση της το άνοιγμα του ερασιτέχνη. Και φυσικά δεν θεωρούμε άνοιγμα το να σκάει ο καθένας που θέλει να γραφτεί εφάπαξ ποσά και συνδρομές που είναι ίσες με μηνιαίους μισθούς !Οι εγγραφές πρέπει να είναι απλές ,οι συνδρομές προσιτές για τον καθένα και πάνω απο όλα να υπάρχει θέληση για μια τέτοια κίνηση απο πλευράς ερασιτέχνη. Και δυστιχώς δεν συμβαίνει τίποτα απο τα τρία.

Δεν χάνεται μόνο τις χορηγίες του Βλάσση ,χάνεται και άλλων πιθανών επιχειρηματιών που βλέποντας αυτήν την κατάσταση δεν επιχειρούν να σας προσεγγίσουν.

Η ιστορία γράφει για όλους κ.Κίτσιο...

Σχόλια