ΟΛΟΙ ΤΗΝ ΚΥΡΙΑΚΗ ΜΕ ΑΤΡΟΜΗΤΟ...ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ Η ΕΙΣΟΔΟΣ ΣΕ ΓΚΡΙΝΙΑΡΙΔΕΣ!



Την Κυριακή στις 16:45 αντιμετωπίζουμε τον Ατρόμητο για το πρωτάθλημα ,τον νο1 στόχο μας.
Είπαμε ,το επαναλάβαμε πολλές φορές και δεν θα βαρεθούμε να το τονίζουμε πως η στάση που πρέπει να κρατήσει ο κόσμος απέναντι στην ομάδα πρέπει να είναι θετική και μόνο υποστήριξη. Η γκρίνια και η μουρμούρα δεν θα οφελήσει. Θέλουμε το πρωτάθλημα ,και αν το τίμημα είναι να κάνουμε τους μαλάκες σε διάφορα λάθη που πιθανών να γίνονται στην ομάδα ,τότε θα τους κάνουμε !Πρώτα απόλα προέχει το καλό του Συλλόγου και ο Σύλλογος χρειάζεται επειγόντως πρωταθλήματα και Κύπελλα στην μπάλα. Δεν θα τα τινάξουμε τώρα ,όλα στον αέρα λόγω του αρνητικού αποτελέσματος την Κυριακή.

Θα σταθούμε δίπλα στην ομάδα και στο τέλος θα κάνουμε το ταμείο!

Και επειδή πολλοί θα το βρουν το εν λόγω ματς σαν μια καλή ευκαιρία για να ξεσπάσουν και να αυτοανακυρηχτούν σωστοί για Τεν Κάτε κτλ ,θα αρχίζουν να μουρμουράνε με το παραμικρό απο το πρώτο λεπτό. Όσοι γουστάρουν και νιώθουν αυτά που λέμε ,ας έρθουν στο πέταλο για να δώσουμε τον τόνο και την εικόνα που χρειάζεται.

Όσοι πάλι θα ξεκινήσουν οπλισμένοι για το γήπεδο με γκρίνια και όρεξη για κράξιμο ,ας κάνουν αναστροφή και ας κάτσουν σπιτάκι τους. Το πρωτάθλημα πρέπει να το πάρουμε και αυτό θα το πετύγχουμε μόνο ενωμένοι! Η γκρίνια δεν θα οφελήσει πουθενά τώρα.


Ο οπαδός και γενικά ο φίλαθλος πρέπει να έχει κρίση ,ώστε να μην είναι πρόβατο και δέχεται ότι του πασάρουν.Όμως πρέπει παράλληλα να ιεραρχεί σωστά και τις προτεραιότητες και πάνω απο όλους και όλα μπαίνει το καλό και οι ανάγκες του Συλλόγου. Όσοι δεν μπορούν να το καταλάβουν ας θέσουν εαυτόν εκτός μάχης και ας αφήσουν όλους εμάς που βλέπουμε κάπως πιο αποφασιστικά και αισιόδοξα τα πράγματα.


ΤΗΝ ΚΥΡΙΑΚΗ ΟΛΟΙ ΜΕ ΤΟΝ ΑΤΡΟΜΗΤΟ !
ΟΛΟΙ ΦΩΝΗ ΚΑΙ ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΗ ΣΤΟΝ ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟ ΠΟΥ ΑΓΑΠΑΜΕ 
ΟΛΟΙ ΣΤΟ ΓΗΠΕΔΟ ΓΙΑ ΝΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΤΟ COME BACK ΣΤΗΝ ΚΟΡΥΦΗ!!

Σχόλια