TEΛΕΙΩΣΤΕ ΤΟΥΣ!!




Διοίκηση-τεχνικό τιμ-προπονητή και παίκτες του ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΥ ,

την Κυριακή ίσως παίζετε το πιο σημαντικό ματς της χρονιάς ,τον πιο κομβικό αγώνα των τελευταίων ετών .Ίσως αυτή η αναμέτρηση να αλλάξε την ιστορία ,να αποτελέσει μια νέα αρχή για τον Σύλλογο και να αφήσει πίσω όλη την βρώμα που έχει δημιουργήθει με τα τέρατα που λάμβαναν χώρα τα τελευταία χρόνια !

Είναι η ευκαρία σας ,είναι ο πόθος μας ...τελειώστε τους την Κυριακή μια και καλή ,να μην ξανασηκώσον κεφάλι. Το πιστεύουμε πιο πολύ απο κάθε φορά γιατί εσείς μας δώσατε αυτό το δικαίωμα. Σας πιστέψαμε και σας πιστεύουμε !!Το αρνητικό αποτέλεσμα με τον Αστερα ήταν ένας συνδιασμός πραγμάτων που όλα αυτά τα χρόνια δεν μας αφήνουνε να κατακτήσουμε την πρωτιά! Όμως ,το εν λόγω αποτέλεσμα δεν παίζει κανένα ρόλο για το ματς της Κυριάκης. Έχετε την τύχη στα χέρια σας και θα πετύχετε με την θέληση και τον τσαμπουκά σας!



Την Κυριακή ,ίσως πολλοί το ξέρετε ,ίσως οι νέοι το αγνοείται αλλά... δεν είναι απλά μια ποδοσφαιρική αναμέτρηση ,δεν έρχονται αντιμέτωποι δύο αθλητικοί Σύλλογοι. Την Κυριακή θα συγκρουστούν δύο διαφορετικοί κόσμοι ,δύο διαφορετικές ιδεολογίες  ,θα κληθείτε να αντιμετωπίσετε την βρώμα του ελληνικού αθλητισού , ό,τι πιο σάπιο έχει γεννήσει αυτή η χώρα.

Θα πρέπει να τα δώσετε όλα για να πετύχετε. Δεν χρείαζεται μόνο τεχνική κατάρτηση και φυσική αντοχή .Θέλει πάθος ,φλόγα και τσαμπουκά! Θέλει ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΗ συμπεριφορά. Να αγωνιστείτε για τον κόσμο που σας στηρίζει παντού και πάντα και γίνεται ασπίδα για πάρτη σας ,για τους εαυτούς σας ώστε να αποδείξετε ότι είστε πολύ καλύτεροι και αξίζετε μόνο την κορυφή ,για τον προπονητή που έχετε την τύχη να σας καθοδηγεί ,για τον πρόεδρο που σας προστατεύει απο κάθε λαμόγιο και πέφτει στην μάχη μαζί σας ,μα πάνω απόλα για τον Σύλλογο και το εμβλημα που έχετε την τύχη να τιμάτε ,καθώς και την τεράστια ευκαιρία που σας δίνεται να αρχίζετε να γράφετε χρυσέ σελίδες στην ιστορία του.



Είμαστε πεπεισμένοι πως θα τα καταφέρετε! Οι καινούριοι ρωτήστε τους παλιούς ,να δείτε τι παίζει ,τι έχει συμβεί τα προηγούμενα χρόνια ,για ποιο λόγο ο γαύρος παίρνει τόσα χρόνια τα πρωταθλήματα και εμείς αρκούμαστε στις τεράστιες ευρωπαϊκές πορείες. Τίποτα δεν είναι τυχαίο και πόσο μάλλον τα χειρουργεία και οι παράγκες που χρησημοποίησε ο πράκτορας Σωκράτης Κόκκαλης για να καθιερωθεί η ομάδα του στην κορυφή.

Την Κυριακή να μπείτε τόσο παθιασμένοι ,ώστε κανένας στημένος διαιτητής και επόπτης να μπορεί να σας σταματήσει! Να δώσετε τα διπλά απόσα μπορείτε ,ώστε να τελειώσει το παραμύθι τους μια και καλή!



ΤΕΛΕΙΩΣΤΕ ΤΟΥΣ ΓΙΑ ΝΑ ΞΕΚΙΝΗΣΕΙ ΜΙΑ ΝΕΑ ΕΠΟΧΗ 

ΠΑΡΤΕ ΤΟ ΔΙΠΛΟ ΓΙΑ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ

ΝΙΚΗΣΤΕ ΤΟΥΣ ΜΕ ΤΟΝ ΠΙΟ ΕΠΙΒΛΗΤΙΚΟ ΤΡΟΠΟ

ΕΞΑΦΑΝΙΣΤΕ ΤΟΥΣ ΜΕ ΤΗΝ ΠΙΟ ΤΑΠΕΙΝΩΤΙΚΗ ΗΤΤΑ ΓΙΑ ΤΟ ΣΩΜΑΤΕΙΟ ΤΟΥΣ

ΑΠΟ ΔΩ ΚΑΙ ΠΕΡΑ ΝΑ ΠΛΗΡΩΝΟΥΝ ΣΕ ΚΑΘΕ ΑΝΑΜΕΤΡΗΣΗ ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΡΙΖΟΥΠΟΛΗ ΚΑΙ ΝΑ ΜΗΝ ΞΕΧΡΕΩΣΟΥΝ ΠΟΤΕ!!

ΤΕΛΕΙΩΣΤΕ ΤΟΥΣ!!


ΥΣ: Και για όσους θέλουν και αποδείξεις για το πόσο φταγμένοι είμαστε για το ματς ,θα το δουν το Σάββατο στην Λεωφόρο ,στην ανοιχτή προπόντηση!


 ΥΣ2: ΔΕΝ ΞΕΧΝΩ




Σχόλια