SUUUUPER ΚΛΙΚΑ!!

Το μάτι μου έπεσε πάνω σε ένα άρθρο σχετικά με τα πρόστιμα που πέσανε στις ομάδες για την προηγούμενη αγωνιστική. Το συμπέρασμα που βγάλαμε είναι ένα ή μάλλον δύο. Ή η σούπερ λίγκα έχει μεγάλες ζημίες και προσπαθεί με κατα φαντασίν πρόστιμα να καλύψει τις ανάγκες της ,ή θέλει να παραδείξει πως είναι αυστηρή ,περνώντας όμως έτσι στο όριο της γραφικότητας.

Συγκεκριμένα η παε μας τιμωρήθηκε με 9.000 ευρώ .Προσωπικά καρφί δεν μου καίγεται ,έτσι κι αλλιώς λεφτά υπάρχουν και αυτό το ποσό δεν είναι τίποτα για την διοίκηση μας. ΑΛΛΑ για ποιο λόγο να πληρώσει πρόστιμο η παε για το ματς με τον αστέρα;; Τι έγινε που αξίζει την τιμωρία της παε; Εδώ καλά-καλά ούτε τον διαιτητή δεν βρίσαμε που μας καταχειρούργησε! Και η σχετικά επιτροπή της σούπερ λίγκας αποφάνθηκε πως πρέπει να τους τα σκάσουμε για την συμπεριορά των φιλάθλων έτσι γενικά και αόριστα.

Και άντε πάλι να σκέφτομαι...τι στο διάολο κάναμε που ξεπέρασε τα όρια; Που ανάψαμε βαρελάκια στην αρχή του ματς ή καπνογόνα στο γκολ;; Α ,κάτσε...βρίσαμε και τον γαύρο ,σωστά; Και οι αρμόδιοι στην σούπερ λίγκα θιχτήκανε απο τις βρισιές και είπανε δεν τους ρίχνουμε και κανα πρόστιμο;

Στα ίδια επίπεδα κυμαίνονται και οι τιμωρίες των υπόλοιπων παε. Μαλλον ρίχνουν πρόστιμα περισσότερο απο συνήθεια και για το θεαθήναι και παρά για να προασπίσουν το άθλημα. Γιατί τα βαρελάκια και τα καπνογόνα ζεσταίνουν το γήπεδο και δημιουργούν μια ωραία ατμόσφαιρα. Γιατί τα βρισίδια απο την ανακάλυψη του αθλήματος συνοδεύονται σε κάθε ματς και δεν είναι σημερινό φαινόμενο.

Αντί να προστατεύσετε το άθλημα απο διάφορους τυχοδιώκτες που καραδοκούν και εξευτιλίζουν κάθε έννοια δικαίου και ισότητας ,κάθεστε και ρίχνετε ηλίθια πρόστιμα..

...και προφανώς μην αναρρωτιέστε γιατί σας αποκαλούμε super κλίκα!!

Σχόλια