Α ΡΕ ΠΑΝΙΩΝΑΚΙ...


Επειδή την μαγκιά σας και τον σεβασμό τα βρίσκετε και τα χάνετε όλως τυχαίως ,όλοι σας ,απέναντι στον Παναθηναικό και τα πόδια σας θυμάστε να τα ανοίγετε μόνο στη ντροπή του ελληνικού αθλητισμού ,βάζουμε εδώ τις δύο φωτογραφίες που είναι ΞΕΚΑΘΑΡΕΣ πως δεν τίθεται θέμα όφσαιντ του Σισέ στο πρώτο γκολ και φάση για την οποία διαμαρτύρεστε.

Επίσης βάζουμε και το βίντεο με τα γκολ ,για να κάνετε όσες φορές θέλετε επανάληψη την φάση με το χέρι και να αποφασίσετε ,εάν σωστά τιμωρήθηκε με κόκκινη κάρτα ο παίκτης σας που αλλάζει την πορεία της μπάλας που πήγαινε προς το τέρμα ,ενώ ήταν ΚΑΙ τελευταίος παίκτης.

Για την φάση του Δάρλα που διαμαρτύρεστε πως ο αμυντικός μας θα έπρεπε να τιμωρηθεί με κόκκινη κάρτα ,δείτε αν και οι δυο παίκτες έχουν παρατεταμένα τα πόδια τους!

Στην ανακοίνωση σας προφανώς ξεχνάτε να αναφέρετε την φάση του Γκάμπριελ που ο επόπτης αποφασίζει να το βγάλει οφσάιντ και να του στερήσει ένα τετ α τετ με τον τερματοφύλακα. Προφανώς η ανακοίνωση σας θα περιείχε τα περιστατικά που σας συνέφεραν για να δημιουργήσετε τις κατάλληλες εντυπώσεις.

Αλλά ρε πανιωνάκι ,μας κάνει εντύπωση ,πως τολμάς και βγάζεις ανακοίνωση ,όταν σε μεταξύ μας ματς τόσα χρόνια έχουν γίνει πράγματα και θαύματα. Χαρακτηριστικές δύο περιπτώσεις που ήταν σε κομβικότατα σημεία. Το 2001 στο 2-2 που ακυρώθηκε γκολ μας στην Νέα Σμύρνη για ..ανύπαρκτο οφσάιντ απο τον χειρούργο Ζωγράφου στην πρεμιέρα του πρωταθλήματος. Πέρυσι με την τρομερή αποβολή του Σαριέγκι και το τρομερό σας γκολ που ήταν οφσάιντ και παρόλα αυτά σας κράτησε στο παιχνίδι. Προφανώς τέτοιες περιπτώσεις τις ξεχνάτε ..

Και κάτι άλλο πανιωνάκι..πως τολμάς και βάζεις εμάς στην ίδια θέση με τον γαύρο ; Με τον γαύρο που κάθε χρόνο ασελγεί πάνω σου με όργια και δεν μιλάς; Δεν τολμάς να βγάλεις μια ανακοίνωση! Και τώρα βγάζετε ανακοίνωση για φάσεις οι οποίες όπως αποδικνύεται είναι σωστές και καθαρές! Απλά για να δημιουργήσετε εντυπώσεις ..

Για αυτό μια ζωή θα είσαι πανιωνάκι ,για αυτό είσαι ένα απο τα πιο άξια πρατήρια του γαύρου!


ΥΣ: ΑΝ ΚΑΙ ΚΑΝΟΝΙΚΑ ,ΓΙΑ ΝΑ ΒΓΕΙΣ ΝΙΚΗΤΗΣ ΑΠΟ ΑΥΤΟΝ ΤΟΝ ΠΟΛΕΜΟ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ ΝΑ ΒΟΥΤΗΞΕΙΣ ΣΤΑ ΣΚΑΤΑ ΚΑΙ ΜΕ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΕΧΟΥΜΕ ΤΡΑΒΗΞΕΙ ΤΑ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΧΡΟΝΙΑ ΕΧΟΥΜΕ ΚΑΘΕ ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΝΑ ΜΙΛΑΜΕ ,ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΣΑΣ ΓΑΜΑΜΕ ΟΛΟΥΣ ΚΥΡΙΩΣ ΜΕ ΤΗΝ ΔΙΑΙΤΗΣΙΑ!!

Σχόλια