ΟΧΙ ΚΑΙ ΤΟΣΟ ΚΑΛΑ



Aς ξεκινησω απο την μπάλα πρώτα..
  • Η προσέλευση του κόσμου στο γήπεδο ήταν ικανοποιητική και η όλη ατμόσφαιρα που υπήρχε πριν και κατα την διάρκεια του ματς (μεχρι το αναθεματισμένο γκολ της Τρίπολης) ήταν γιορταστική. Ο κόσμος του Παναθηναϊκού έχει ανάγκη χαρές απο το ποδοσαιρικό τμήμα και με την παραμικρή ευκαιρία το εκδηλώνει .Και σήμερα ήταν πολύ μεγάλη ευκαιρία να ανέβει κι άλλο η ψυχολογία μας ,αλλά δυστιχώς..
  • Τα βαρελάκια και το σκηνικό στην αρχή του β ημιχρόνου χάζεψαν κόσμο! Μπορεί αυτό να φαίνεται σε πολλούς περιττό ,αλλά με τέτοιες εικόνες ανεβαίνει και ο ποδοσφαιριστής της ομάδας μας και γουστάρει.
  • Πόσο ωραίο χρώμα είναι το πράσινο.. Φοράτε ρε μάγκες πράσινες μπλούζες και όχι άκυρα χρώματα. Δεν θέλει πολύ μυαλό δηλαδή..
  • Εκεί που υποτίθεται έπρεπε να σπρώξουμε την ομάδα στην ανατροπή ,εκεί και κοιμηθήκαμε. Απο το γκολ που δεχτήκαμε και μετά αρχίζαμε και πέφταμε χωρίς λόγο. Και μόλις μπήκε του Σισέ και έπρεπε να γίνει Ο ΧΑΛΑΣΜΟΣ ,η κερκίδα μούγκισε και δεν βοήθησε καθόλου. Και όχι τα συνθήματα με μπύρες και εκδρομές δεν κάνουν ατμόσφαιρα κόλαση!


Και τώρα στα του μπάσκετ...

  • Τι έγινε ρε σεις; Το ποδόσφαιρο είχε 40.000 και βάλε και το μπάσκετ μισογεμάτο και αν;; Τι έφταιξε και δεν το γεμίσαμε; Δεν υπάρχει καμία δικαιολογία ,ούτε καν αυτή της ξενέρας απο την ισοπαλία με τον αστέρα. Αυτή η ομάδα αξίζει σε κάθε ματς να παίζει σε ένα γεμάτο οακα και όχι σε 8.000 κόσμο! Και ειδικά όταν βολεύουν και οι ώρες/μέρες ! Απαράδεκτη η προσέλευση!
  • Συνθηματάκια κατά κύριο λόγο για τον γαύρο σήμερα στο κλειστό και γούσταρε ο κόσμος ,οπότε δημιουργήθηκε και μια καλή σχετικά ατμόσφαιρα.
  • Σας βάζω την φωτογραφία απο το κλειστό του οακα .Αν και είναι λήψη που φαίνεται η μια πλευρά του γηπέδου που είναι και πιο γεμάτο και πάλι δεν είναι ικανοποιητική εικόνα αυτή!

Σχόλια