ΑΝΑΣΤΗΣΑΤΕ ΤΟΥΣ ΝΕΚΡΟΥΣ ΠΑΛΙ!



Η ομάδα κατέβηκε στο ματς με την ενδεκάδα που έπρεπε ,με μόνη πιθανή ένσταση στην τράμπα Σεϊταρίδη-Γκάμπριελ. Ο Ολλανδός ίσως να ήθελε στο πρώτο ημίχρονο να διαφυλλάξει το μηδέν στην άμυνα με την χρησημοποίηση των 3 αμυντικών χαφ και αν του προέκυπτε κάτι στην επίθεση ,να πέρναγε και μπροστά στο σκορ. Έτσι ,στο δεύτερο ημίχρονο όπου οι γαύροι δεν έχουν τόσο καλή φυσική κατάσταση να έβαζε του Νίνη-Λέτο και να έπαιζε πιο επιθετικά. Όλα αυτά ααιρεθήκαν με το γκολ στις καθυστερήσεις του πρώτου ημιχρόνου και ενώ τα σουτ ήταν 1-10 και η υπεροχή μας πεντακάθαρη κάνοντας μάλιστα και πολλές φάσεις.

Το γκολ προήλθε απο λανθασμένο οφσάιντ που δόθηκε στον Σισέ και ενώ έβγαινε φάτσα με το τέρμα! Στο δεύτερο ημίχρονο δεχτήκαμε γρήγρα το γκολ και της ομάδας της κοπήκαν τα πόδια .Είχαμε όμως γύρω στα 35 λεπτά να ανατρέψουμε την κατάσταση. Παρόλα αυτά η ομάδα δεν το πίστεψε και απλώς υπήρχε μέσα στο γήπεδο ,χωρίς να πιέσει και να απειλήσει καθόλου με εξαίρεση μια ευκαιρία του Σισέ. Ο Λέτο προσπάθησε όσο του το επέτρεψε η απόδοση των συμπαικτών του ,ενώ ο Νίνης δεν φάνηκε καθόλου.

Οι Κατσουράνης ,Σειταρίδης,Σπυρόπουλος ,Σαριέγκι και Σιμάο ήταν απογοητευτικοί .Ειδικά ο Κατσουράνης δεν βλεπότανε σήμερα. Έδινε λάθος πάσες ,δεν κυνήγαγε κάποιες άλλες ευκολες μπαλιές ,σκέτη απογοήτευση..

Τώρα όσον αφορά τον κόσμο.. έχουμε δύο επιλογές :


1. Τους στήνουμε όλους στον τοίχο και ρίχνουμε ευθύνες σε διοίκηση ,προπονητή και παίκτες απαιτώντας άμεσες αλλαγές.


2. Στηρίζουμε την ομάδα ,την διοίκηση και τον προπονητή ,ώστε να μην χαλάσουμε ότι έχουμε χτίσει μέχρι τώρα.

Είχαμε την ευκαιρία σήμερα να με νίκη να πηγαίναμε ακόμη και στο +7 αλλά βρεθήκαμε στο -1. Έχουμε τον γαύρο στον δεύτερο γύρο στην έδρα μας και είναι αμαρτία να γίνει μπουρδέλο η ομάδα. Όλοι περιμέναμε σήμερα την νίκη ,γιατί πολύ απλά έχουμε καλύτερη ομάδα αλλά αντί για αυτό κάποιος Μητρογλου μας έβαλε 2 γκολ και τον κάναμε μάγκα. Και το χειρότερο; Με το δεύτερο γκολ η όμαδα έδειχνε να μην έχει διάθεση να προσπαθήσει να αλλάξει το σκορ. Αυτό δεν επιτρέπεται όταν παίζεις στον ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟ.

Σήμερα καταφέραμε με αυτό το σκορ να αναστήσουμε για ακόμη μια φορά τον γαύρο και να τον βάλουμε και σε θέση οδηγού. Είμαστε άξιοι της μοίρας μας που χάσαμε απο την ομαδα των Ζαιρί και Λεονάρντο. Αλλά ακόμη έχουμε την τύχη στα χέρια μας. Πρέπει όλοι να συνεχίσουν την σκληρή δουλειά και να μην αφήσουν άλλους πόντους να πάνε χαμένοι. Καταφέραμε και χάσαμε απο τον χειρότερο γαύρο που έχουμε αντιμετωπίσει ποτέ ,όμως -θέλουμε να- ελπίζουμε πως ακόμη τα πράγματα διορθώνονται.

ΘΕΛΟΥΜΕ ΝΑ ΠΙΣΤΕΥΟΥΜΕ ΣΕ ΕΣΑΣ ΑΛΛΑ ΜΕ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΣΑΝ ΤΑ ΣΗΜΕΡΙΝΑ ΝΙΩΘΟΥΜΕ ΠΡΟΔΩΜΕΝΟΙ


ΟΠΩΣ ΚΑΙ ΝΑ ΧΕΙ ΕΠΕΙΔΗ ΤΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΤΟ ΘΕΛΟΥΜΕ ΟΛΟΙ ΜΑΣ ΠΟΛΥ ,ΘΑ ΣΥΝΕΧΙΣΟΥΜΕΝΑ ΣΤΗΡΙΖΟΥΜΕ ΚΑΙ ΔΕΝ ΘΑ ΅ΚΑΟΥΜΕ΅ ΜΟΝΟΙ ΜΑΣ.


Συνεχίζουμε με Ατρόμητο την άλλη Κυριακή...

Σχόλια

  1. Ανώνυμος30/11/09 1:36 π.μ.

    twra pou o kate einai 2os stamatame na ton sthrizoume?giati toso kairo pou legame kapoioi oti den paizoume mpala mas legate griniarhdes kai toumpeki giati eimaste prwtoi.gamw kai ton katsouranh me ta 6 goal gamw ton giourka kai ton malaka pou ton evale gamw kai olous tous flwrous pou paratane to paixnidi me to pou trwne goal.gamw kai sas olous malakismena vazelakia pou den exete idea ti shmainei panathinaikos

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΚΟΙΤΑ ΝΑ ΔΕΙΣ ΠΟΥ ΕΧΟΥΜΕ ΤΗΝ ΕΝΤΥΠΩΣΗ ΠΩΣ ΕΣΥ ΔΕΝ ΕΙΣΑΙ ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ...ΠΕΡΙΕΡΓΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ

    ΚΑΝΕ ΜΑΣ ΤΗΝ ΧΑΡΗ ΡΕ ΦΙΛΕ ΠΟΥ ΘΑ ΜΑΣ ΠΕΙΣ ΒΑΖΕΛΑΚΙΑ
    ΑΙ ΣΙΧΤΙΡ ΜΕ ΤΟΝ ΚΑΘΕ ΜΑΛΑΚΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ανώνυμος30/11/09 1:46 π.μ.

    egw eimai pali.eiste toso hli8ioi pou vazete stous xeiroterous to simao pou me to pou vghke diali8hke tio kentro.o katsour apagoreyetai na ginetai allagh.o spyropoulos epaize monos tou synexeia me 2 antipalous.alla akoma kai etsi na htan eseis trexete na prolavete na vgalete enoxous.wraia sthrixh.o megalyteros apo sas einai to poly 30 xronwn kai thn exete dei eidikoi kai gnhsioi pana8hnaikoi.ai sto diaolo malakismena

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Ανώνυμος30/11/09 1:48 π.μ.

    ante re gamhsou bastarde pou 8a mou peis esy oti den eimai panathinaikos paliotsoytseki

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Tην παλεύειες; Που ψάχνουμε να βρούμε ενόχους; Η ομάδα έχασε και φταίνε για αυτό όλοι .

    Και επειδή το πρωταθλημα είναι νο1 στόχος ,η στήριξη συνεχίζεται απο το επόμενο εντός με ατρόμητο και στο τέλος κάνουμε ταμείο.

    Αν ο οποιοσδήποτε αρχίσει τώρα πόλεμο προς την ομάδα ,μάλλον δεν θα θέλει το καλό της.

    Πορευόμαστε ως είμαστε ενωμένοι για το πρωτάθλημα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Μπράβο μπραβο ρε παιδιά έτσι δείξτε πόσο ενωμένοι είμαστε.Αλλά παντα ετσι ήταν ο Παναθηναικός.Τρωγόμαστε μεταξύ μας.Τελικά η ομαδα εχει τους εχθρούς μέσα της.Μιλήστε για μπάλα ρε..
    Για το σημερινό κάζο φταίει με σειρά προτεραιότητας(προσωπικές απόψεις πάντα)
    1ον..Η διοίκηση που εδώ και ένα χρόνο μας εχει πρήξει με τον παιχταρα που θα φερει στην άμυνα(Μπιασμιρ,Καντε;),με τα πολλά λεφτά που βάλανε και πρεπει να παρουμε το πρωταθλημα κτλ κτλ.Αυτά τα "πρεπει" θα μας φανε.Η λάθος στηριξη του τεν κατε για 2η χρονια.
    2ον Ο τεν κατε που είναι ασόβαρος με τις επιλογές του.Του έχουν επιβάλει ποιοι παίχτες πρέπει να παίζουν άσχετα αν μπορούν να βοηθήσουν την ομάδα ή οχι.Πιστευω οτι εχει μεγάλο μερίδιο ευθύνης για τα λάθη των μεταγραφων-παραχωρήσεων του καλοκαιριού.Ο άνθρωπος δεν κανει ρε παιδιά οσο και να θέλουμε να τον στηρίξουμε.Πιστεύω αποτελέσματα σαν το περσινό της Ιντερ απλά του κάτσανε.Σήμερα στην ουσία παίζαμε χωρίς αριστερή πτέρυγα(μεχρι να μπει ο Λετο).Η ομαδα απέκτησε ενα ορθολογιστικό σύστημα μετά και την αλλαγή του Νινη.Ήταν όμως αργά.Άφησε στην ουσια την ομαδα να παιζει 1 ωρα χωρίς κάποια συνοχή κάποια σύνδεση κατι ρε παιδια.Ποιος έκανε παιχνίδι στο 1ο ημίχρονο ποιος μοίραζε μπαλιες;Τα 4 αμυντικά χαφ(σιλβα,κατσουρανης,σιμαο,γκαμπριελ);Μπορει καποιος να μου πει τον ρολο του καθε παιχτή μεσα στο παιχνίδι;Ο γκαμπριελ ήρθε απο το πουθενά,ο σειταριδης ανέτοιμος,ο σαλπιγγιδης να κάνει τακλιν και να προσπαθεί να αποκτήσει ανασταλτικά-αμυντικά καθήκοντα,ο κατσουράνης αδιαφορος χωρίς καποιον συγκεκριμενο ρολο..Λαθη λάθη λαθη
    3ον.Οι παίκτες που μάλλον δεν καταλαβαίνουν σε ποια ομαδα παιζουν και παρουσιαστηκαν άτολμοι και χωρίς παθος.Ειδικά μετά και το 2ο γκολ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Ανώνυμος30/11/09 2:53 π.μ.

    ΣΥΓΓΝΩΜΗ ΦΙΛΑΡΑΚΙ ΑΛΛΑ ΝΑ ΜΑΣ ΕΠΙΤΡΕΨΕΙΣ ΝΑ ΑΜΦΙΣΒΗΤΗΣΟΥΜΕ ΤΟΝ ΤΕΝ ΚΑΤΕ. ΕΔΩΣΕ ΕΝΑ ΚΑΡΟ ΛΕΦΤΑ ΓΙΑ ΤΟΝ ΛΕΤΟ ΓΙΑ ΝΑ ΠΑΙΖΟΥΝ ΕΝΑΛΛΑΞ ΕΞΩ ΑΡΙΣΤΕΡΑ Ο ΣΑΛΠΙ ΜΑ ΤΟΝ ΓΚΑΜΠΡΙΕΛ; ΕΛΕΟΣ; Η ΜΗΠΩΣ ΤΙΣ ΜΠΑΛΙΕΣ ΘΑ ΤΙΣ ΕΒΓΑΖΕ Ο ΣΙΜΑΟ ΚΑΙ Ο ΑΟΡΑΤΟΣ;
    ΕΚΤΟΣ ΚΙ ΑΝ ΘΕΛΕΙΣ ΝΑ ΤΟΝ ΑΠΟΘΕΩΣΟΥΜΕ ΠΟΥ ΔΙΟΡΘΩΣΕ ΤΑ ΛΑΘΗ ΤΟΥ ΜΕ ΤΙΣ 2 ΑΛΛΑΓΕΣ;
    ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΟΝ ΒΥΝΤΡΑ ΣΤΑ 2 ΓΚΟΛ ΗΤΑΝ ΔΕΝ ΗΤΑΝ ΣΤΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ ΤΟ ΙΔΙΟ ΗΤΑΝ. Ο ΣΟΥΗΔΟΣ ΕΙΝΑΙ ΤΡΑΥΜΑΤΙΑΣ ΚΑΙ ΔΕΝ ΤΟ ΠΗΡΑ ΕΙΔΗΣΗ Η ΑΠΛΑ ΟΠΩΣ ΚΑΘΕ ΧΡΟΝΟ Ο ΛΟΥΚΑΣ ΣΥΜΠΛΗΡΩΝΕΙ ΣΥΜΜΕΤΟΧΕΣ;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Φίλε Στέφανε δεν έχεις άδικο σε αυτά που είπες .

    Απλά συνοπτικά αυτό που λέμε είναι

    ΕΝΩΜΕΝΟΙ ΜΕΧΡΙ ΤΟ ΤΕΛΟΣ ΝΑ ΠΑΡΟΥΜΕ ΤΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ
    ΔΕΝ ΘΑ ΒΟΗΘΗΣΕΙ ΑΝ ΑΡΧΙΖΟΥΜΕ ΚΑΙ ΡΙΧΝΟΥΜΕ ΚΑΤΗΓΟΡΩ ΠΡΟΣ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΚΑΤΕΥΘΥΝΣΕΙΣ

    ΝΑ ΔΩΣΟΥΜΕ ΑΡΧΙΚΑ ΒΡΩΝΤΕΡΟ ΠΑΡΩΝ ΜΕ ΤΟΝ ΑΤΡΟΜΗΤΟ ΤΗΝ ΚΥΡΙΑΚΗ ΚΑΙ ΝΑ ΠΑΛΕΨΟΥΜΕ ΕΝΩΜΕΝΟΙ ΓΙΑ ΤΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Ανώνυμος30/11/09 3:20 π.μ.

    o loukas symplhrwnei symetoxws enw o katsouranhs oxi.gia na mhn poume gia ton giourka.kana dyo paixnidia akoma kai ta konomhse pali.mou aresei pou milate twra oloi gia enothta kai paei to myalo mou merika xronia pisw.....kata ta alla o ex8ros einai entos ektos kai enalax..ante re vazelakia..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Ανώνυμος30/11/09 2:44 μ.μ.

    Paidia psixremia....den irthe kai to telos tou kosmou.Olous mas tsantise i symperifora ton paiktwn alla pisteuw oti den exei xathei tipota akoma..Simfwnw me ton filo stefano sto 2o kai sto 3o...alla sto 1o efere ton mpiasmir pou deixnei enan amyntiko pou kserei na amynetai na katabazei swsta ti mpala kai na pernaei swstes mpalies apo tin amyna stin epithesi...apla prepei na mi paizei gia na paizoun kapoioi alloi...Spiros_Kallithea..

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Δημοσίευση σχολίου