ΤΡΑΜΠΑ ΓΛΥΦΑΔΑ ΜΕ ΜΕΤΣ;

Το βόλλευ αντρών πάει Γλυφάδα ξανά και το γυναικείο ανηφορίζει προς Μετς. Έτσι ακούγεται απο χθες ,μιας και ο ερασιτέχνης αυτό έκρινε πως θα βοηθήσει τον Σύλλογο. Ουσιαστικά αποτελεί την παραδοχή της διοίκησης μας πως δεν κατάφερε να βρει ένα γήπεδο σε ολόκληρη Αθήνα για το γυναικείο τμήμα βόλλευ. Και δεν μιλάμε για κανα υπερσύγχρονο ποδοσφαιρικό γήπεδο ,αλλά για ένα απλό κλειστό.

Αφού πρώτα έγινε έρμαιο της ομοσπονδίας και του κάθε δημάρχου ,έστειλε την ομάδα στα ..σίγουρα της Γλυφάδας και τώρα που τους κακοφάνηκε που δεν πατάει ψυχή ,βρήκε την άλλη λύση. Να πάει το ανδρικό τμήμα στην Γλυφάδα ,γιατί δεν είναι ευχαριστημένοι απο την προσέλευση του κόσμου. Έχουμε παίξει μόλις 3 παιχνίδια και σε μέρες/ώρες που δεν βοηθάνε (Δευτέρες και Παρασκευές) και κατευθείαν βγάλανε το συμπέρασμα. Ή μάλλον βρήκανε την εύκολη δικαιολογία ,ώστε να μην υπάρχουν τύψεις και αναγκάζονται να δίνουν εξηγήσεις.

Δηλαδή ,φέτος όπως και να χει κάποιο απο τα 2 τμήματα πρέπει να πληρώσει την ανυπαρξία της διοίκησης του ερασιτέχνη και να πάει στην αφιλόξενη Γλυφάδα. Απο την μια χαιρόμαστε που το γυναικείο βόλλευ -άν όντως ισχύουν αυτά που λέγονται- ανεβαίνει σε Αθηναϊκό γήπεδο ώστε να πορεί να απολαμβάνει την στήριξη των οπαδών μας ,απο την άλλη... πάλι το ανδρικό βόλλευ θα παίζει μεταξύ συγγενών και φίλων.

Αν αυτό αποτελεί την ιδανική λύση και όχι το να ασκήσουν βέτο σε ομοσπονδίες και δημάρχους τότε μάλλον εμείς ζούμε σε ένα άλλο σύμπαν και υποστηρίζουμε κάποιον άλλο Σύλλογο που νομίζουμε πως έχει μια μεγάλη δυναμική...

Σχόλια