ΠΕΚΟΒΙΤΣ...Ο ΕΠΟΜΕΝΟΣ ΡΑΤΖΑ;



Τώρα θα μας πείτε πως ό,τι θυμάστε χαίρεστε και δικαίως ,ΑΛΛΑ...

...όσοι δεν το έχετε πάρει πρέφα έχουμε έναν παίκτη στην ομάδα μπάσκετ που σε λίγα χρόνια (και πολύ λέμε) θα τον δοξάζει το παγκόσμιο στερέωμα. Τον Νίκολα Πέκοβιτς τον πήραμε πέρυσι ως ένα ακόμη ταλέντο της Παρτίζαν και του Σέρβικου μπάσκετ. Τις δυνατότητες του τις είχαμε δει την προηγούμενη χρονιά ,όταν και μας είχε αποκλείσει στην β φάση της ευρωλίγκας. Να σας πούμε την αλήθεια ,δεν πολυπιστέψαμε πως θα άντεχε τις απαιτήσεις του Συλλόγου και νομίζαμε πως θα χανότανε στην μετριότητα. Είχαμε και το πρόσφατο παράδειγμα του Γιαφτόκας που ήρθε με δόξα και τιμές και έφυγε άκλαυτος..

ΟΜΩΣ ο Σέρβος ,στην πρώτη του χρονιά κατέκτησε τα πάντα και η παρουσία του ήταν καταλυτική σε πολλά παιχνίδια .Απέδειξε πως μπορεί να διαχειριστεί την πίεση ,την επιτυχία ,αλλά παράλληλα να βελτιωθεί και σαν παίκτης. Χαρακτηριστικό των όσων λέμε οι βολές του. Όταν είχε πρωτοέρθει τα ποσοστά ευστοχίας του ήταν τραγικά. Με τον καιρό όμως γινόταν όλο και πιο αποδοτικός. Και άλλα τόσα στοιχεία στο παιχνίδι του ,που τον κάνουν σήμερα να ξεχωρίζει και να αποτελεί ένα απο τα 3 καλύτερα πεντάρια της Ευρώπης ,αν όχι το καλύτερο!

Και είμαστε σίγουροι πως με τον Ζοτς δίπλα του ,θα βελτιωθεί κι άλλο ,μιας και φαίνεται πως γουστάρει αυτό που κάνει και είναι γεννημένος νικητής!

YΣ:Και ένα βιντεάκι δώρο με τον Πέκοβιτς να ασελγεί πάνω στην ομάδα του Μπαναώτη .. βλέπετε έμαθε κι αυτός απο νωρίς !

Σχόλια