ΧΑΘΗΚΕ ΠΟΛΥ ΜΕΓΑΛΗ ΕΥΚΑΙΡΙΑ..



Όλα πήγαιναν κατ'ευχήν μέχρι το ματς και τα πάντα ήταν με το μέρος μας ,ώστε να πάμε στο καραισκάκη στο +4 απο τον γαύρο και να παίζουμε με μεγάλο αβαντάζ. Όμως στο ποδοσφαιρικό τμήμα το χουμε ξαναπεί...κάποιες αμαρτίες πληρώνουμε ,δεν εξηγείται αλλιώς. Ο κόσμος δημιούργησε εκπληκτική ατμόσφαιρα ,η ομάδα μπήκε ορεξάτη ,ο γαύρος την προηγούμενη μέρα είχε κάνει κι αλλη γκέλα κι όμως εμείς δεν εκμεταλλευτήκαμε αυτήν την μεγάλη ευκαιρία. Βέβαια για να είμαστε ακριβοδίκαιοι χρειάστηκε και η πολύτιμη βοήθεια του Αμπαρκιόλη (απο το όνομα μόνο καταλαβαίνει κανείς με τι τύπο έχουμε να κάνουμε..) ώστε να μην φύγουμε απόψε με το τρίποντο της νίκης.

θαύματα έκανε το εν λόγω κοράκι; Δεν μας έδωσε δύο καθαρότατα πέναλντυ και σε όλη την διάρκεια του δευτέρου ημιχρόνου και μέχρι να προηγηθεί ο Αστέρας σφύριζε ανάποδα φάουλ και προσπαθούσε με όλες του τις δυνάμεις (και τους άξιους επόπτες που χε στο πλάι του) να ανεβάσει τους τριπολιτσιώτες στην περιοχή μας.

Το χαμε πει απο την προηγούμενη γκέλα του γαύρου με τον ηρακλή πως όλο και κάποιο κοράκι θα μας περιμένει στην γωνία να μας σφάξει. Ε αυτό ήρθε σήμερα και μας στοίχησε 2 βαθμούς μέσα στην έδρα μας .

Συν τοις άλλοις οι διεθνείς μας ήταν κουρασμένοι απο τα ματς με την ουκρανία και αυτο φαινόταν απο τα πρώτα λεπτά του παιχνιδιού ,όπως και το ότι είχαμε να κάνουμε με μια ομάδα που έπαιζε και με τους 11 παίκτες κάτω απο το γήπεδο και ήταν πάρα πολύ δύσκολο να τυς ανοίξεις.

Ο Σισέ σημείωσε το 8 γκολ του στο πρωτάθλημα ,ύστερα απο ασίστ του Κατσουράνη ,αλλά δυστιχώς το γκολ του δεν μας ήταν αρκετό.

Απογοητεύσεις της βραδιάς οι Χριστοδουλόπουλος και Ρουκάβινα. Χάσανε 2 απίστευτες ευκαιρίε στο τέλος του ματς. Ειδικά ο πρώτος ήταν...

Παρόλα αυτά ο κόσμος χειροκρότησε την ομάδα και έδωσε το σύνθημα ...

ΣΤΟ ΦΑΛΗΡΟ ΕΡΧΟΜΑΣΤΕ ΝΑ ΣΑΣ ΓΑΜΗΣΟΥΜΕ!!

Σχόλια

  1. Ανώνυμος22/11/09 11:25 μ.μ.

    Δεν θέλω να βρω δικαιολογίες αλλα το γκολ που δεχθηκαμε δεν έπρεπε να μετρησει απο το παλιογαμημενο κορακι αφου ηταν φαουλ πανω στο Τζορβα...φαινεται καθαρα στο replay οτι τον παρενοχλει ο Λαζαριδης για να πιασει τη μπαλα...

    Ο Σισέ το γκολακι του το εβαλε...αλλα απλα σκετη απογοητευση...ειχαμε τις ευκαιριες...ο ρουκαβινα αστοχησε μπροστα στο τερμα...ο σπυροπουλος εχασε το τετ α τετ...ο σαριεγκι εστειλε την μπαλα στο δοκαρι..

    Υ.Γ Οποιος θέλει μπορει να μπαινει στο στεκι των Παναθηναικων σε αυτο εδω το blog:panathinaikos-blog.blogspot.com...καθε κυριακη μπαινει σε LIVE μεταδοση απο το novasports σε μορφη streaming αγωνας του ΠΑΟ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ανώνυμος22/11/09 11:27 μ.μ.

    Διωρθονο,ο πετροπουλος έχασε τετ α τετ οχι ο σπυροπουλος:P

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ανώνυμος23/11/09 1:48 π.μ.

    thn asist thn evgale o roukavina kai oxi o katsouranhs.an mas sfazoun ta korakia na ta xepoupouliasei o pateras allwste gi ayto den krazame ton swfer,pou den mporouse na to kanei?twra ton patera ti ton exoume,gia na dinei prim stous paixtes tou gayrou?kai sth telikh as mazeve tous paixtes mas apo ta bouzoukia meta thn e8nikh kai ta korakia 8a mas eklanan mia mantra.akoma kai sthn paiania party gia thn e8nikh kanane kai o asteras sta paparia tous

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Δημοσίευση σχολίου