ΣΑΝ ΤΡΕΝΟ ΠΡΟΧΩΡΑΕΙ ΧΩΡΙΣ ΕΠΙΒΑΤΕΣ..



Μια καθαρή νίκη πέτυχε σήμερα η γυναικεία ομάδα βόλλευ στην Γλυφάδα επι του Ηρακλή με 3-0. Και έχει σημασία η καθαρή νίκη ,μιας και η εν λόγω ομάδα έχει πολύ καλό ρόστερ και είναι πολύ πιθανόν να δημιουργήσει απώλειες απο τον γαύρο.

Επιτρέψτε μας όμως να σταθούμε στα...εξωαγωνιστικά .Η Γλυφάδα στην γνώριμη εικόνα που έχουμε συνηθήσει τα τελευταία χρόνια και ο αριθμός των θεατών να φθίνει όλο και περισσότερο. Σήμερα είχαμε τριψήφιο αριθμό θεατών; Με πολύ δυσκολια..

Αν αυτό αρέσει αυτό στους υπεύθυνους ,τότε εμάς δεν μας πέφτει λόγος. Αλλά δεν είναι κρίμα να πέσει στην ανυποληψία και αυτο το τμήμα εξαιτίας λανθασμένων χειρισμών της διοίκησης και εξαιτίας κάποιων ψευτομαγκων δημάρχων που παίξανε το καλοκαίρι με τον Σύλλογο;


Η κατάσταση δεν υπάρχει περίπτωση να βελτιωθεί και είναι πραγματικά λυπητερό αν σκεφτούμε ότι πριν λίγους μήνες τα ματς του βόλλευ γυναικών αποτελούσαν γιορτή σε γεμάτα πάντα γήπεδα;

Προλαβαίνετε ακόμη να διορθώσετε την κατάσταση ,γιατί η προσέλευση δεν πρόκειται να αλλάξει. Πιέστε προς όλες τις κατευθύνσεις και λύση θα βρεθεί. ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ είμαστε ,του πούστη δηλαδή!!

Σχόλια