ΑΝΕΤΗ ΝΙΚΗ ΣΤΗΝ ΑΝΕΠΙΘΥΜΗΤΗ ΓΛΥΦΑΔΑ!

Ο Παναθηναϊκός έκανε επίδειξη δύναμης απέναντι στο Αντόλια και πήρε εύκολα τους τρεις βαθμούς της νίκης.

Οι πράσινες παρουσίασαν το γνωστό σοβαρό τους πρόσωπο και δεν αντιμετώπισαν καμία δυσκολία απέναντι στην ομάδα της Θεσσαλονίκης.
Κλειδί της άνετης επικράτησης των κοριτσιών του Τριφυλλιού ήταν το σερβίς. Η Χατζηνικολάου κατά κύριο λόγο και οι Μολνάρ και Κουτουξίδου χάλασαν την υποδοχή του Ανατόλια και έτσι το έργο τους στη συνέχεια ήταν πολύ πιο εύκολο.

Το μοναδικό αρνητικό του παιχνιδιού ήταν η μικρή προσέλευση του κόσμου σε ένα ακόμα αγώνα στο κλειστό της Γλυφάδας.

Ανατροπή και... τυπική διαδικασία

Στα καθαρά αγωνιστικά οι πράσινες έμαθαν από το πάθημα του Ολυμπιακού την προηγούμενη αγωνιστική και μπήκαν υποψιασμένες.

Τι και αν βρέθηκαν με 8-6 πίσω στο πρώτο τεχνικό τάιμ άουτ αντέδρασαν άμεσα και κατάφεραν να πάρουν ανατρέψουν την κατάσταση γρήγορα. Η Μαρία Χατζηνικολάου πήγε στη θέση του σερβίς και διέλυσε την άμυνα του Ανατόλια και έφτασε τη διαφορά στο 18-8.

Στη συνέχεια το πρώτο σετ ήταν τυπική διαδικασία και οι πράσινες το κατέκτησαν με 25-12. Στα επόμενα δύο σετ τα κορίτσια του Τριφυλλιού συνέχισαν στους ίδιους ρυθμούς και μετέτρεψαν σε περίπατο το παιχνίδι.

Μάλιστα έδωσαν την ευκαιρία στον Τάκη Φλώρο να δώσει χρόνο συμμετοχής στη Ελευθερία Χατζηνίκου και στην Έλενα Χριστοδούλου. Άλλωστε το έχει δηλώσει πολλές φορές στο παρελθόν ο τεχνικός του Τριφυλλιού ότι υπολογίζει σε όλες τους τις παίκτριες.


Ρεπορτάζ απο www.prasinanea.gr

Σχόλια