ANTE ΣΤΑΜΑΤΗΣΤΕ ΤΕΣ ΤΩΡΑ!



Παίζοντας κατά διαστήματα καλό βόλεϊ ο Παναθηναϊκός δεν δυσκολεύτηκε να επικρατήσει με 3-0 επί της Κερατέας κάνοντας το πέντε στα πέντε.

Από την αρχή του παιχνιδιού ο Παναθηναϊκός πίεσε στο σερβίς με αποτέλεσμα να χαλάσει την υποδοχή της Κερατέας.

Οι πράσινες με επιθετικά όπλα τις Ντουμιτρέσκου και Τζανακάκη πήραν το παιχνίδι και συνέχισαν την πορεία τους προς την κορυφή.

Στο πρώτο σετ το Τριφύλλι κατά διαστήματα έκανε εξαιρετικό παιχνίδι, με πιεστικό σερβίς και πλουραλισμό στην επίθεση. Η Κερατέα στην αντίπερα όχθη βασίστηκε στις επιθετικές εξάρσεις της Αγκούλο. Έτσι, ο Παναθηναϊκός κατέκτησε το σετ με 25-9. Ανάλογη εικόνα είχε και το δεύτερο σετ με τις πράσινες του Τάκη Φλώρου να παίρνουν με χαρακτηριστική άνεση και αυτό το σετ με 25-14.

Ντέρμπι στο τρίτο

Η συνέχει όμως του παιχνιδιού δεν ήταν ανάλογη. Η υποδοχή της Κερατέας βελτιώθηκε και η Αγκούλο συνέχισε να πυροβολεί από παντού. Στην αντίπερα όχθη οι πράσινες έκαναν μια μικρή αγωνιστική κοιλιά που πήγαν να εκμεταλλευτούν οι γηπεδούχες.
Οι δύο ομάδες συμβάδιζαν στο σκορ μέχρι το τέλος. Τότε μέτρησε η εμπειρία των κοριτσιών του Τάκη Φλώρου αφού περιόρισαν τα λάθη τους πήραν το τρίτο σετ 26-24 και μαζί και την νίκη.

Φλώρος: "Αντιδράσαμε σωστά"

Ικανοποιημένος από την εμφάνιση των κοριτσιών του Πάναθηναϊκού δήλωσε μετά το τέλος του αγώνα ο προπονητής του Τριφυλλιού, Τάκης Φλώρος.

"Ήταν ένα δύσκολο παιχνίδι απέναντι σε μία δυνατή ομάδα. Καταφέραμε, όμως, και πήραμε τη νίκη. Στο τρίτο σετ αδρανήσαμε, ωστόσο καταφέραμε και αντιδράσαμε σωστά. Τα κορίτσια που μπήκαν ως αλλαγή βοήθησαν. Ειδικά στον τομέα του μπλοκ. Τώρα κοιτάμε το επόμενο παιχνίδι κόντρα στον Ηρακλή." ήταν τα λόγια του.

Λεωφόρος… Κερατέας

Σε ένα ακόμα εκτός έδρας παιχνίδι η συμπαράσταση του κόσμου του Τριφυλλιού ήταν συγκλονιστική. Περισσότεροι από 100 φίλοι του Παναθηναϊκού βρέθηκαν στο κλειστό της Κερατέας και έδωσαν ρυθμό στα πράσινα κορίτσια.

Ρεπορτάζ απο www.prasinanea.gr

Σχόλια