ANETO ΔΙΠΛΟ ΣΤΗΝ ΚΥΨΕΛΗ!

Οι πράσινοι του Στέλιου Καζάζη μπήκαν από την αρχή πολύ δυνατά στο παιχνίδι και έδειξαν ότι θα είναι τα απόλυτα αφεντικά του παιχνιδιού.

Κύριο επιθετικό όπλο του Παναθηναϊκού ήταν από την αρχή ο Λίμπερμαν Αγκάμεζ. Ο Κολομβιανός άσος σταμάτησε στους 21 πόντους και έδειξε ότι βρίσκει τα πατήματά του ειδικά από την θέση του σερβίς.

Στα καθαρά αγωνιστικά, ο Παναθηναϊκός από πολύ νωρίς στο πρώτο σετ άρχισε να χτίζει μια διαφορά με κύρια όπλα την επίθεση τους Αγκάμεζ, Πανταλέων και Σμαραγδή. Ο Ζαγκούμνι σε ένα ακόμα παιχνίδι οργάνωσε φανταστικά το παιχνίδι του Τριφυλλιού. Έτσι, οι πράσινοι δεν δυσκολεύτηκαν να πάρουν το πρώτο σετ με 25-17.
Ίδια ήταν η εικόνα του δεύτερου σετ και ακριβώς ίδιο και το αποτέλεσμα με τους πράσινους να ανεβάζουν στροφές όποτε ήθελαν και με πιεστικό σερβίς να χαλούν την άμυνα του Πανελληνίου.

Στο τρίτο σετ είχαμε ντερμπι. Ο Πανελλήνιος ξύπνησε και πίεσε όσο μπορούσε τον Παναθηναϊκό. Το Τριφύλλι όμως με τους Λίμπερμαν Αγκάμεζ και Κώστα Χριστοφιδέλη να μιλούν στα κρίσιμα σημεία πήραν το σετ και τη νίκη.

Διπλό σοκ αλλά τέλος καλό όλα καλά

Μπορεί η νίκη να ήρθε εύκολα για τον Παναθηναϊκό παραλίγο όμως να στοιχίσει σοβαρά στο Τριφύλλι.
Στο 1-1 του πρώτου σετ το παπούτσι του Ηλία Λάππα κόλλησε στο παρκέ με αποτέλεσμα να τρανταχτεί το γόνατο του ακραίου των πρασίνων. Ο Λάππας αποχώρησε από το παιχνίδι ωστόσο όπως διαπιστώθηκε αργότερα δεν είχε κάτι το σοβαρό αλλά προτιμήθηκε να μην επιστρέψει στον αγώνα.

Δεν ήταν όμως η μόνη στιγμή που καρδιοχτύπησε ο Στέλιος Καζάζης. Ο τεχνικός του Παναθηναϊκού είδε στο 2-2 του τρίτου σετ τον Λίμπερμαν Αγκάμεζ να πατά την μπάλα και να πέφτει στο έδαφος. Τελικά, ούτε ο Κολομβιανός άσος του Τριφυλλιού είχε κάτι και επέστρεψε λίγο αργότερα στον αγώνα.

Σίγουρα πάντως άπαντες στο πράσινο στρατόπεδο ανησύχησαν προς στιγμήν αφού τα προβλήματα που αντιμετωπίζει φέτος ο Παναθηναϊκός με τους τραυματισμούς δεν έχουν προηγούμενο.

Πανελλήνιος – Παναθηναϊκός 0-3
Τα σετ:
17-25, 17-25, 21-25
Παναθηναϊκός: Χριστοφιδέλης 8, Ζαγκούμνι 2, Αγκάμεζ 21, Σμαραγδής 8, Λάππας, Πανταλέων 11, Παπαδημητρίου (75%), Μηνούδης 1, Ντονάς 1.


Ρεπορτάζ απο τα  www.prasinanea.gr

Σχόλια