ΚΟΜΠΟΤΗ ,ΤΑ 25 ΕΥΡΩ ΣΤΟΝ...ΠΑΤΟ ΣΟΥ!



Τα είχαμε γράψει πριν το ματς της Καβάλας για την αισχροκέρδεια που υπάρχει στην super κλίκα και δυστιχώς επαληθευόμαστε ,χάρη στον κ.Κομπότη πο βρήκε κι αυτός την ευκαιρία να κάνει την αρπαχτή του. Βλέπετε μια ομαδα σαν τον Λεβαδειακό δεν γίνεται να τα βγάζει πέρα μόνο με τα μαύρα που παίρνει απο τα στημένα με τον γαύρο ,αλλά χρειάζεται να τσιμπάει απο δω κι απο κει ό,τι προκύψει.

Έτσι λοιπόν για το ματς της Κυριακής ,οι οπαδοί μας πρέπει να πληρώσουν απο 25-35 ευρώ!! Αν έχετε τον Θεό σας δηλαδή! Για ένα ματς με τον Λεβαδειακό στην Λειβαδιά στα πλαίσια του πρωταθλήματος ,η τιμή του πιο φθηνού εισιτηρίου είναι 25 ευρώ!

Και ο κ.Πιλάβιος που υποτίθεται ενδιαφέρεται για το ελληνικό ποδόσφαιρο τι κάνει; Έχει βάλει για τ μάτια του κόσμου μια ανώτατη τιμή 25 ευρώ για τους φιλοξενούμενους και όλες οι παε ,απλά τοποθετούν τα εισιτήρια στα 25 ευρώ .Και κοιτάξτε να δείτε τώρα τι γίνεται..

Επειδή το πέταλο για τους φιλοξενούμενους στην Λειβαδειά είναι μικρό ,δίνει κι άλλες θύρες που όμως τις χρεώνει κανονικά. Δηλαδή πόσο...; 30 και 35 ευρώ!! Και μετά αναρωτιούνται γιατί ο κόσμος δεν πατάει στο γήπεδο!! Γιατί κύριοι ΜΑΛΑΚΕΣ εκμεταλλεύεστε τον κόσμο με τον χειρότερο τρόπο!!

Οπότε ,μιας και το γήπεδο την Κυριακή θα γεμίσει απο ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΥΣ με τον έναν ή τον άλλον τρόπο ,σας βάζουμε και φωτοραφίες για να θαυμάσετε το υπερσύγχρονο γήπεδο του Λεβαδειακού που τα...αξίζει τα 25 ευρώ!!

ΤΟ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΕΙΝΑΙ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΠΟΛΛΟΥΣ ΚΑΙ ΟΧΙ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΛΙΓΟΥΣ

Σχόλια

  1. 25E το εισητηριο,25 βενζινη και τσιγαρα, 20Ε τα σουβλακια και οι Μπυρες...συνολο 70Ε... Τι να λεμε τωρα...
    Μεγαλη η χαρη του αλλα τι να κανουμε πρεπει να παμε...

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Δημοσίευση σχολίου