TO ΠΡΩΤΟ ΔΩΡΟ...

..έχουμε παράδοση βλέπετε σε νεωφότιστους ή υποβιβασμένους να κάνουμε γκέλες και να κάνουμε δώρα στους ανύπαρκτους. Έτσι έγινε και σήμερα με την ισοπαλία 2-2 που φέραμε στην Καβάλα. Βέβαια αυτήν την φορά δεν παίξαμε με τίποτα άμπαλους ,οι τυπάδες ήξεραν τόπι και έπαιξαν ποδόσφαιρο και όχι κλωτσοσκούφι. Εμείς καταφέραμε και γυρίσαμε το εις βάρος μας 2-0 σε 2-2 και πήραμε έναν πόντο .Έναν πόντο που μας κρατάει στην κορυφή ,μαζί με τον γαύρο πλέον. Ήταν μια γκέλα που πολύ απλά αν προσέχαμε λίγο περισσότερο το ματς θα την αποφεύγαμε και θα είχαμε και απόψε την διαφορά των 2 πόντων .Σημασία έχει ,πως το στραβοπάτημα έγινε και η ομάδα πρέπει να συνεχίσει τις μάχες της .Όπως και να χει ευχαριστημένοι δεν γίνεται να είμαστε ,ακόμη κι ας σώθηκε η παρτίδα στο 93.

Η ενδεκάδα παρουσίασε πολλές αλλαγές ,απο τις οποίες οι περισσότερες ήταν κατα κάποιον τρόπο αναγκαστικές ,κατεβήκαμε στο ματς με επιθετικό προσανατολισμό ,τα πρώτα λεπτά έδειχναν πως σε κάποια φάση με τις γρήγορες μπαλιές που αλλάζανε Σισέ-Νίνης θα γινότανε το γκολ αλλά ας όψεται η άμυνα... Απο το πουθενά ,η άμυνα μας για ακόμη μια φορά πελάγωσε ,ο Βύντρα απο αμυντικός έγινε θεατής και αφήσανε ονουάτσι να μας κάνει το 1-0. Χωρίς πολλά-πολλά και με την ομάδα να κοιμάται λες και η μπάλα θα έμπαινε μόνη της στα δίχτυα για να ισοφαρίσουμε ,ήρθε και το 2-0 απο τον ίδιο παίκτη και με τα ίδια λάθη. Έτσι τελείωσε ένα 45λεπτο με την ομάδα μας να μην έχει κάνει ΟΥΤΕ ΜΙΑ ευκαιρία ,για ακόμη ένα ματς .Ευτυχώς στο β ημιχρονο γίναμε πιο απειλητικοί και πιέσαμε με αποτέλεσμα να έρθει γρήγορο γκολ στο 56 απο τον Κατσουράνη ,ύστερα απο την συρτή σέντρα του Νίνη. Είχαμε στην διάθεση μας 34 λεπτά να ανατρέψουμε την κατάσταση ,κάναμε λιγότερες ευκαιρίες απόσο έπρεπε και αφήναμε τα λεπτά να κυλάνε χωρίς να πιέζουμε όσο πρέπει. Το παράδοξο της ιστορίας είναι πως σε αυτήν την πίεση που ασκούσαμε ,η καβάλα όποτε έβγαινε μπροστά ήταν κίνδυνος και μας δημιουργούσε προβλήματα. Όχι γιατί είχαν τους παικταράδες μπροστά ,απλά γιατί είχαμε τους...παικταράδες πίσω. Και ενώ όλα έδειχναν πως θα χάναμε και τους 3 πόντους ,ύστερα απο μια σέντρα του κατσουράνη ,ο Σισέ έπιασε την κεφαλιά και έστειλε την μπάλα στα δίχτυα ,σώζοντας εν μέρει την παρτίδα.Ο μεγάλος νικητής σήμερα ήταν ο ΚΟΣΜΟΣ ,ο οποίος κατέκλυσε την Καβάλα και έδωσε ρεσιτάλ κερκίδας. Αν βοηθούσε και λίγο περισσότερο η ομάδα ,θα γινόταν περισσότερο χαμός αλλά το παιχίδι δεν μας πήγε καθόλου. Πολύ σωστη η χωρογραφία που έγινε ,με το μήνυμα να είναι ξεκάθαρο..
ΑΣΠΙΔΑ ΕΜΕΙΣ ,ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΕΣΕΙΣ!Το σημερινό πέρασε ,η γκέλα έγινε ,παραμένουμε πρώτοι και πρέπει να συνεχίσουμε την στήριξη στην ομάδα .Η μάχη τώρα αρχίζει!


ΥΣ: Το ποιοι παίξανε καλά και ποιοι όχι ,όλοι το είδαν και δεν χρειάζεται ειδικές αναφορές.

ΥΣ2: Επόμενο ματς την Πέμπτη με την Στουρμ. Δεν πρέπει να αφήσουμε την Ευρώπη στην μοίρα της. Σοβαροί σε όλα τα ματς!

Σχόλια

  1. Ανώνυμος19/10/09 4:28 μ.μ.

    apo tis antidraseis(adiaforo,endiaferon,synarpastiko)giati vgalate thn epilogh"asteio"?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Δεν έχουμε να σου δώσουμε κάποια καλή απάντηση..

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Δημοσίευση σχολίου