ΟΧΙ ΣΤΟ MARFIN GREEN ARENA


Εφόσον ξεπεραστούν τα προβλήματα που προέκυψαν με τον Δήμο Αθηναίων ,τις εγγυητικές επιστολές και εφόσον αρχίσουν τα έργα ώστε το γήπεδο να είναι έτοιμο την μεθεπόμενη σαιζόν ,οι καλοί μας μεγαλομέτοχοι φρόντισαν για εμάς να έχουμε θέμα να ασχολούμαστε. Θέμα που κανονικά δεν θα έπρεπε να μπαίνει καν στην διαδικασία συζήτησης ,αλλά επειδή στον Παναθηναικό ζούμε ,όλα πρέπει να τα επεξηγούμε και να τα δικαιολογούμε ,ακόμη και τα αυτονόητα!

Η παε ή ο Τζίγγερ συμφώνησαν με τον Βγενόπουλο για την ονομασία του γηπέδου; Για να ξέρουμε που να ρίξουμε τα καντίλια μας..

Καλά ρε απίστευτοι ,αφού καταφέρατε ΟΛΟΙ να γελοιοποιήσετε και να περάσετε στο ντούκου τα 100 χρόνια του Συλλόγου με μηδαμινές εκδηλώσεις ,τώρα πάτε να δημιουργήσετε και νέο έγκλημα; Τι marfin green arena και παπάρια μάντολες είναι αυτά που λέτε; Χρειάστηκε ανάδοχος για το γήπεδο ,δηλαδή με λίγα λόγια λεφτά για να ξεκινάει η απόσβεση του γηπέδου. Και νταξ ,πάει στο διάολο να υπάρξει χορηγός και να μπει το όνομα στην ονομασία του γηπέδου ,το Panathinaikos δεν χωρούσε κάπου στο σκεπτικό σας;

Οι buisness που παίζονται δεν μας ενδιαφέρουν καθόλου σχετικά με ονομασίες ,χορηγούς και συναφή .Εμείς θέλουμε το ΑΘΛΗΤΙΚΟ ΚΕΝΤΡΟ και κατ επέκταση το ποδοσφαιρικό γήπεδο να έχει την ονομασία του Συλλόγου ,του ιδρυτή και όχι κάποιας εταιρίας που έτυχε να διευθύνεται απο μέτοχο μας.

Όχι ότι στην συνείδηση του κόσμου μας θα αποτυπωθεί ως marfin arena αλλά για όλους τους ξένους που θα έρχονται και αντί να υπάρχει το όνομα του Συλλόγου ,θα υπάρχει κάτι άκυρο.

Εντάξει το βλέπουμε κάπως ρομαντικά το θέμα ,συγχωρέστε μας..


YΣ: Βασική προυπόθεση για όλα τα παραπάνω να γίνει το γήπεδο..

Σχόλια

  1. Ανώνυμος21/10/09 11:18 π.μ.

    EDELA MAGKEN KAI DE VOTANIGK prepei na onomasti to gypedo...

    Egw lew na geinei sto pagrati mias kai mas paei toso!:))

    Kai ayto den krivete opws to tofalos...to eidan polu!!:))

    Eis to epaneidein red rubbits

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ανώνυμος22/9/10 9:20 μ.μ.

    to mouni ths manas olonwn aytwn p exo8ne kanei etc ton PANATINAIKO MAS RE oksw mounopana

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Δημοσίευση σχολίου