HTTA ΣΤΟ ΔΕΥΤΕΡΟ ΜΑΤΣ

Οι πράσινοι ηττήθηκαν με 12-10 από την Ιταλική ομάδα στο δεύτερο παιχνίδι τους στο πλαίσιο της Α’ προκριματικής φάσης του LEN TROPHY.

Οι παίκτες του Ντράγκαν Άντριτς έδωσαν ότι καλύτερο μπορούσαν απέναντι στους Ιταλούς της Σόρι όμως το νεκρό διάστημα που είχαν στη δεύτερη περίοδο τους κόστισε σημαντικά.
Σε εκείνο το σημείο οι παίκτες του Ρίσο έκαναν επί μέρους σκορ 5-1 και ξέφυγαν στο σκορ με 8-3. Στη συνέχεια το Τριφύλλι αντέδρασε και ανέβασε την απόδοσή του κυρίως στην άμυνα, όμως ήταν αργά.
Το θετικό για τον Ντράγκαν Άντριτς ήταν ότι οι πράσινοι είχαν σε ένα ακόμα παιχνίδι πλουραλισμό στην επίθεση αφού συνολικά σκόραραν οκτώ παίκτες. Πρώτοι σκόρερ για τον Παναθηναϊκό ήταν οι Βράνιες και Καφετζόπουλος που σημείωσαν από δύο τέρματα.
Το επόμενο παιχνίδι του Τριφυλλιού για την Α’ προκριματική φάση του LEN TROPHY είναι το απόγευμα της Πέμπτης (7.30 μ.μ) απέναντι στην Πάλραμ από το Ισραήλ.
Σορί – Παναθηναϊκός 12-10
Τα οκτάλεπτα: 3-2, 5-1, 2-2, 2-5
Τα τέρματα του Τριφυλλιού σημείωσαν οι: Βράνιες 2, Καφετζόπουλος 2, Φλώρος, Δερμιτζάκης, Φαναριώτογλου, Βουλγαράκης, Τσόκας και Χαριτάκης.


Ρεπορτάζ απο www.prasinanea.gr

Σχόλια