ΠΕΡΥΣΙ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΧΑΝΑΜΕ ΑΛΛΑ...


Τις προηγούμενες σαιζόν μπορεί όντως να μην καταφέρναμε ούτε σε 5 90λεπτα να φέρναμε στα ίσια ένα τέτοιο ματς ,όμως αυτό κ.Τεν Κάτε δεν αποτελεί δικαιολογία για την σημερινή γκέλα και την απαράδεκτη εμφάνιση στο πρώτο ημίχρονο. Γιατί δεν είναι το πρώτο ματς που κάνουμε τόσο χάλια εμφάνιση για 45 λεπτά και κυρίως υπήρξαν και άλλα ματς τον τελευταίο καιρο που πάμε στα αποδυτήρια χωρίς να έχουμε κάνει ούτε μια ευκαιρία.

Σίγουρα η ομάδα διαθέτει παίκτες νικητές και μαχητές ,σίγουρα έχουμε περισσότερη ποιότητα σαν ομάδα απο κάθε άλλη χρονιά ,όμως η ουσία είναι πως και φέτος καναμε μια γκελα που αποτελεί δώρο για τους ανύπαρκτους μιας και τους ανεβάζουμε την ψυχολογία απο το πουθενά. Απο αυτά τα μας δημιουργούνται οι διαφορές ,σε αυτά τα ματς κρίνεται το πρωτάθλημα και εμείς αφήσαμε στην Καβάλα 2 υπερπολύτιμους πόντους .

Όσο για τις πολλές αλλαγές στην ενδεκάδα δεν θα κατηγορίσουμε τον Ολλανδό ,μιας και ο κ.Ρεχάγκελ έχει ξεχάσει πως αυτοί οι παίκτες βγάζουν τα λεφτά τους απο τον Σύλλογο και όχι απο την εθνική. Και για αυτό πρέπει να βάζουν σε προτεραιότητα ,το καλό του Συλλόγου. Και αυτό ισχύει και για τους ξένους..

Σχόλια