ΑΠΟ...ΔΙΑΜΑΝΤΙ !!


Όταν όλοι λέγανε πως ο Δημήτρης Διαμαντίδης θέλει ξεκούραση απο τις συνεχείς σαιζόν με την Εθνική πολλοί το περνάγανε στα ψιλά και δεν δίνανε σημασία στην συγκεκριμένη παράμετρο. Ο παίκτης μας είχε να ξεκουραστεί απο το καλοκαίρι του 2004 και αυτό τον οδήγησε σε ένα σταδιακό ντεφορμάρισμα τα τελευταία δύο χρόνια ,με αποκορύφωμα την περυσινή σαιζόν που όλοι βλέπανε πως ...άλλο λίγο και θα έσκαγε. Ευτυχώς και ο ίδιος είδε ότι δεν τράβαγε άλλο αυτή η κατάσταση και έθεσε -με αφορμή και την εγχείρηση που έκανε- τον εαυτό του εκτός εθνικής ομάδος.Αυτό είχε σαν αποτέλεσμα ,μέχρι στιγμής να μαθαίνουμε πως στις προπονήσεις πετάει και νιώθει αναγεννημένος. Δεν έμενε παρά μόνο να το διαπιστώσουμε και οι ίδιοι βλέποντας τον απο κοντά σε ένα επίσημο ματς. Τον είδαμε και...πάθαμε! Στατιστικά;

22 πόντοι με 5/5 βολές ,4/4 δίποντα και 3/4 τρίποντα!!
Επίσης 5 rebounds ,4 ασίστ και 2 κλεψίματα σε 33 λεπτά συμμετοχής .
Όλα αυτά αναφέροντας πως ο Διαμαντίδης καθόλη την διάρκεια του αγώνα ήταν μια ταχύτητα μπροστά απο όλους και βοηθούσε στα μέγιστα στην οργάνωση επίθεσης και άμυνας. Και προσέξτε και κάτι άλλο...22 πόντους ο Διαμαντίδης που κατα παράδοση δεν σκοράρει ποτέ τόσο πολύ!

Νομίζουμε τελικά πως του έκανε καλό η αποχή απο την Εθνική..
ΥΣ:Τον ίδιο δρόμο ακολούθησε και ο Κώστας Τσαρτσαρής και είμαστε σίγουροι πως θα έχουμε τα ίδια αποτελέσματα!

ΥΣ2: Τον ίδιο δρόμο σε κάποια φάση θα αναγκαστούν να ακολουθήσουν και άλλοι παίκτες μας ,με πρώτον απόλους τον Σπανούλη!

ΥΣ3: Είναι λογικό οι παίκτες που αγωνίζονται σε συλλόγους και εθνικές να βγαίνουν off ,αφού η fiba έχει καταφέρει ΚΑΘΕ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ οι εθνικές ομάδες να έχουν υποχρεώσεις! Γελοίο και ανούσιο..

Σχόλια