ΣΤΗΝ ΠΛΑΚΑ!


Με εξαιρετική κατά διαστήματα άμυνα και πλουραλισμό στην επίθεση το Τριφύλλι πήρε το πρώτο ροζ φύλλο αγώνα της σεζόν όσο εύκολα δείχνει και το τελικό σκορ.
Οι πράσινοι μπήκαν από την αρχή δυνατά στο ματς και δεν άφησε κανένα περιθώριο αντίδρασης στην ομάδα της Λάρισας. Ο Νίκολα Πέκοβιτς ήταν εκείνος που πήρε το όπλο του στην εκκίνηση του παιχνιδιού και έδωσε από πολύ νωρίς μεγάλο προβάδισμα στο Τριφύλλι.
Η διαφορά πολύ γρήγορα εκτοξεύτηκε στους 30 πόντους και ο Ζέλικο Ομπράντοβιτς έδωσε χρόνο συμμετοχής σε όλους τους παίκτες του. Χαρακτηριστικό είναι το γεγονός ότι για αρκετό ώρα οι πράσινοι αγωνίζονταν έχοντας στη βασική τους πεντάδα τους Βεργίνη, Καλάθη, Τέπιτς, Φώτση και Μπόγρη.
Στα αξιοσημείωτα ήταν και το γεγονός ότι ο Γκόλεματς έκανε την πρώτη του εμφάνιση με την πράσινη φανέλα έχοντας θετική παρουσία.

Εορταστική ατμόσφαιρα στο γήπεδο

Στο κλειστό του Ε.Α.Κ Λάρισας είχε δημιουργηθεί εξαιρετική ατμόσφαιρα από τους περίπου 3.000 φίλους της Ολύμπια που προσήλθαν στο κλειστό στο πρώτο παιχνίδι της νεοσύστατης ομάδας.
Υπενθυμίζουμε πως πριν από λίγους μήνες η Ολύμπια και η Γυμναστικό ενώθηκαν και πλέον η πόλη του κάμπου έχει έναν εκπρόσωπο.


Ρεπορτάζ απο www.prasinanea.gr

Σχόλια