ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΗ ΒΑΡΕΤΗ ΝΙΚΗ...ΓΙΑ ΑΚΟΜΗ ΜΙΑ ΦΟΡΑ!


Δίχως να εντυπωσιάσει και χωρίς να παίξει καλή μπάλα ΓΙΑ ΑΚΟΜΗ ΜΙΑ ΦΟΡΑ ,η ομάδα μας πέτυχε μια επαγγελματική νίκη που κατά πάσα πιθανότητα μας εξασφαλίζει την πρόκριση στην επόμενη φάση και μας κρατάει ζωντανούς στο παιχνίδι της πρώτης θέσης.

Σήμερα γα να πούμε την αμαρτία μας ,περιμέναμε να δούμε κάτι καλύτερο απο το θέαμα της κυριακής ή τέλος πάντων κάτι πιο φρέσκο. Αντί για αυτό ,παρακολουθήσαμε πάλι ένα αδιάφορο πρώτο ημίχρονο με τους παίκτες να ψάχνονται μεταξύ τους ,να μην πιέζουμε και να μην κάνουμε ΠΑΛΙ καμία φάση. Δεν ξέρουμε αν οι παίκτες μας ή ο προπονητής μας ποντάρουν συνέχεια στο δεύτερο ημίχρονο και στις ανατροπές ,αυτό που ξέρουμε είναι πως τα πράγματα δεν θα μας πηγαίνουν πάντα έτσι όπως τα περιμένουμε .Απόψε αντιμετωπίσαμε μια ομάδα που -με λίγα λόγια- μπάλα δεν ήξερε και απλά αμυνόταν με ..σκληρό τρόπο και ότι ψάρια πιάνανε απο αντεπιθέσεις και στημένες φάσεις. Η αμυντική τους λειτουργά όμως δούλευε άρτια σε αντίθεση με την δική μας που ΓΙΑ ΑΚΟΜΗ ΜΙΑ ΦΟΡΑ έμπαζε νερά ,με αποτέλεσμα να δημιουργηθούν αρκετές φορές κνδύνοι στην περιοχή μας.

Δεν μπορούμε να πούμε πως ξεχωρίσαμε κάποιο παίκτη με την απόδοση του ,απλά οι Σαλπιγγίδης ,Γκάμπριελ και Σίλβα είχαν θετικές ενεργειες. Όσον αφορά το κοουτσάρισμα του Ολλανδού δεν είδαμε κάτι διαφορετικό μιας και στήσιμο αρχικής ενδεκάδας αλλά και αλλαγές στηριζόταν στους ίδιους παίκτες. Η μόνη διαφορά ήταν πως σήμερα χρησημοποίηθηκε ως 10άρι ο Κατσουράνης ,αλλά δεν βοήθησε καθόλου την ομάδα. Εδώ θα μας επιτρέψετε να κάνουμε μια πρόβλεψη ,πως αν ξαναχρησημοποιηθεί ο Κατσουράνης στην συγκεκριμένη θέση με ομάδες που έχουν πιο ανοιχτές άμυνες θα βοηθήσει πάρα πολύ ,αφού η πάσα που διαθέτει είναι ακριβείας και κάθετη ,πράγμα που σημαίνει πως θα τροφοδοτεί άψογα τον Γάλλο.Τώρα ,σχετικά με την χρησημοποίηση του Νίνη ,που μόλις μπήκε ΓΙΑ ΑΚΟΜΗ ΜΙΑ ΦΟΡΑ μεταμορφώθηκε όλη η ομάδα και έγινε πιο επιθετική ,τα έχουμε πεί. Πρέπει να χρησημοποιείται απο την αρχή και μόλις αρχίζει και τα φτύνει ,να μπαίνει φρέσκος ο Καραγκούνης. Αλλά κάτι παραπάνω θα ξέρει ο προπονητής.

Σημασία έχει πως σήμερα κερδίσαμε 1-0 ,φτάσαμε τους 6 βαθμούς και είμαστε μέσα στους στόχους μας. Απλά σε κάποια φάση πρέπει η ομάδα να αποδώσει και λίγο ποδόσφαιρο γιατί μπήκαμε Νοέμβριο και ακόμη δεν έχουμε δει κάτι το αξιοσημείωτο. Εκτός των άλλων πρέπει να ευχαριστηθεί και μπάλα ,ο κόσμος που δηλώνει φέτος παρών και στηρίζει απόλυτα την ομαδα .
ΥΣ: Σιγα-σιγά ο Τεν Κάτε πρέπει να εμπιστευτεί περισσότερο τον Ρουκάβινα και να του δώσει περισσότερο χρόνο συμμετοχής. Όπως και στον Πετρόπουλο που έχει ξεχαστεί ...ελέω Σισέ.

Σχόλια

  1. Ανώνυμος23/10/09 2:16 π.μ.

    o kosmos den dhlwse kai poly parwn shmera.an 8elete na vlepete ton katsouranh 10ri ston pana8hnaiko egw paw paso.kata ta alla mas ftaiei h amyna otan trexei monos tou o silva sto kentro.oi scouters ths milan,ths manchester ths real erxontai sto ghpedo sto 2o hmixrono logw kinhshs exw apo to oaka apo ton kosmo pou dhlwnei parwn gi ayto o kate vazei ton ninh sto 2o.eipame to konter exei spasei...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. πολυ καλο το αρθρο σου.αυτο που μου κανει εντυπωση ειναι οτι σε ενα παιχνιδι που δεν παιξαμε καλα, βαση ευκαιριων, αν ειμασταν πιο ευστοχοι, το σκορ θα μπορουσε να ηταν τουλαχιστον 3-0. μας μαι αισιοδοξια για το μελλον.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Δημοσίευση σχολίου