ΔΩΣΤΕ ΜΟΥ ΛΙΓΟ ΓΙΑ ΝΑ ΠΙΩ...


...έτσι γιατί αν δεν μας βγει η ψυχή ,δεν θα λέει. Πραγματικά το βόλλευ αντρών ,το συγκεκριμένο τμήμα μας πρέπει να το κατατάξουμε στα πιο αψυχολόγητα μιας και αυτό που γίνεται τα τελευταία χρόνια είναι κάτι το απίστευτο. Έτσι που ξεκινάμε ωραία την χρονιά με εκτός έδρας νίκη και έχουμε έναν παοκ στην έδρα μας να παίξουμε την δεύτερη αγωνιστική ,μπαίνουν στο γηπεδο με χαλαρή διάθεση και καταφέρνουν και χάνουνε. Απο ποιον;; Απο τον παοκ!!

Όχι κ.Καζάζη και κύριοι παίκτες ,έτσι πρωτάθλημα δεν πρόκειται να πάρετε ,ούτε βλέψεις δεν μπορούμε να έχουμε με τέτοιες ασόβαρες εμφανίσεις. Αντι να εποφεληθούμε δώρα των συνδιεκδικητών μας ,καθόμαστε και γκελάρουμε μέσα στην έδρα μας απο έναν παοκ που σαν στόχο του έχει την έξοδο του στην ευρώπη.

Σοβαρευτείτε όλοι ,πριν είναι αργά .Εκτός κι αν φέτος το παραμύθι αλλάζει και θέλετε να μας γαμήσετε την ψυχολογία απο την ανάποδη ,εκτός και αν έχετε σκοπό να βγείτε τέταρτοι στην κανονική διάρκεια και να πάρετε το πρωτάθλημα με μειωνέκτημα στα play off.

Κορυφαίος ως συνήθως ο Αγκάμεζ που σημείωσε 26 πόντους.


ΥΣ: Κ.Καζάζη όταν πάτε να δώσετε συνέντευξη ύστερα απο μια απαράδεκτη ήττα ,φροντίστε τουλάχιστον να κυμαίνεστε σε σοβαρά επίπεδα και όχι να χασκογελάτε σαν ηλίθιος.

ΥΣ2: Και σκεφτείτε πως στην πρεμιέρα ,λέγαμε τα ακριβώς ανάποδα..

Σχόλια