ΠΟΙΑ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΝΑ ΝΑΙ ΑΡΑΓΕ;


Έλα ,μαντέψτε ..ποια εφημερίδα μπορεί να έχει τέτοιο τίτλο σήμερα στο πρωτοσέλιδο της;
Ποια εφημερίδα ειρωνεύεται με το παραμικρό ό,τι συμβαίνει στον ποδοσφαιρικό Παναθηναικό;

Η εν λόγω εφημερίδα ,μάλλον θεωρεί ηλιθιότητες και δικαιολογίες ότι όλο το τεχνικό επιτελείο ζητούσε επίμονα απο τον κ.Ρεχάγκελ να μην συμπεριλάβει στην αποστολή του ματς με την Λετονία τον Σειταρίδη ,γιατί δεν ήταν έτοιμος. Τελικά ο Γερμανός τον έβαλε και έπαιξε για 90 λεπτά ,ο Γιούρκας εντυπωσίασε με την απόδοση του και χθες ήρθε το μοιραίο και ο παίκτης βγήκε νοκ άουτ για το ματς της Κυριακής. Και σίγουρα δεν τον γκαντεμιάσαμε εμείς..

Γνωστέ αρχί...δημοσιογράφε της εφημερίδας ,μια που την εκδίδεις ,τουλάχιστον κράτα την σοβαρή δουλειά που υποτίθεται πως κάνεις σε κάποια επίπεδα και μην το ρίχνεις συνέχεια στην ειρωνεια και στις σπόντες για διοίκηση και προπονητή. Τα χουμε πει ,ο καιρός έχει γυρίσματα..


ΥΣ: Ο Σειταρίδης σε κάποια φάση θα αγωνιστεί ,είμαστε σχεδόν σίγουροι πως θα προσφέρει την ποιότητα που έλειπε στο δεξί άκρο της άμυνας μας. Τότε ,θα έχουμε την ευκαιρία να διαβάσουμε με μεγάλη μας χαρά τις κωλοτούμπες που θα κάνεις... Γιατί το πρωτοσέλιδο-καλωσόρισμα υπάρχει..

Σχόλια

  1. Ανώνυμος16/10/09 1:43 μ.μ.

    pali me ton kontzo asxoleiste..o dimitrakis sas vazei?synexiste na prosferete anases ston kokkalh..oso yparxoun paidakia san esas o roko xamogelaei..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Δουλεύουμε για τον πράκτορα και τα αρπάζουμε απο τον Δημητράκη ,μπράβο το βρήκες..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ανώνυμος17/10/09 1:40 π.μ.

    ΜΗΝ ΔΙΝΕΤΕ ΣΗΜΑΣΙΑ ΣΤΟΝ ΜΑΛΑΚΑ 3000 ΦΥΛΛΑ ΠΟΥΛΑΕΙ ΤΑ 2500 ΣΤΗΝ ΜΟΤΟΡΟΙΛ ΔΕΝ ΑΞΙΖΕΙ ΤΟΝ ΧΡΟΝΟ ΣΑΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Δημοσίευση σχολίου