ΣΥΝΝΕΝΟΧΟ ΤΟ ΚΡΑΤΟΣ!

Πάλι χθες οι ...γνωστοί-άγνωστοι ψευτοτραμπουκάδες και λίγοι μάγκες πέταξαν βόμβα μολότοφ στην είσοδο του γηπέδου του μετς ,την ώρα που η ομάδα μας τελείωσε την προπόνηση και την στιγμή που ανυποψίαστα παιδάκια πηγαίναν για να προπονηθούν με τις ομάδες τους.

Οι γνωστοί-άγνωστοι έχουν ξαναδράσει την προηγούμενη εβδομάδα και επειδή κράτος και αστυνομία είναι γνωστό πως δεν υπάρχουν ,είπαν να περάσουν και χθες μια βόλτα.

Και για να γινόμαστε πιο συγκεκριμένοι.. σκοπός των γνωστών-άγνωστων είναι να δημιουργούν προβλήματα κάθε τρεις και λίγο ,να αναστατώνουν την γύρω περιοχή με τις μαγκιές τους ,με στόχο σε κάποια φάση οι απλοί πολίτες στο Παγκράτι ,μη έχοντας κάποια σχέση με το όλο θέμα ,να ζητήσουν την έξωση της ομάδας μας για να ηρεμήσει η περιοχή. Αυτός είναι ο σκοπός των γνωστών-άγνωστων και θα τον πετύχουν ,όσο η αστυνομία κοιμάται ...ή μάλλον τους κάνει πλάτες!

Δηλαδή για να ασχοληθούν με το θέμα τι πρέπει να γίνει κ.Χρυσοχοίδη; Να τραυματιστεί κάποιος παίκτης μας σοβαρά ή να συμβεί τίποτα σε κανά μικρό παιδί που πάει να παίξει με την παρέα του;; Πρέπει να χυθεί αίμα για να πάρετε τις απαραίτητες προστασίες κ.Χρυσοχοίδη;; Τόσο δύσκολο είναι να αντιληφθείτε ότι αυτά που γίνανε χθες ,θα ξανασυμβούν ,όσο αφήνεται το γήπεδο γυμνό απο τους γνωστούς-άγνωστους;;

Γιατί αν θέλετε και τους βρίσκετε και τους πιάνετε. Γιατί στην τελική μόνο γνωστοί-άγνωστοι δεν είναι... γαύροι παγκρατιώτες είναι που κάνουν τους μάγκες σε μια άκρως ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΗ περιοχή.

Γιατί όσο δεν παίρνετε εσείς τα μέτρα σας να διαφυλλάξετε την ομάδα μας και την περιοχή απο τους γνωστούς-αγνώστους ,τότε θα τα πάρουν άλλοι..

ΣΤΑΜΑΤΗΣΤΕ ΠΙΑ ΝΑ ΤΟΥΣ ΚΑΝΕΤΕ ΠΛΑΤΕΣ!!

Σχόλια