ΜΕΣΑ ΤΗΝ ΚΥΡΙΑΚΗ Ο ΓΙΟΥΡΚΑΣ!


Όπως όλα δείχνουν την Κυριακή θα έχουμε την ευκαιρία να απολαύσουμε μετά απο 5 αγωνιστικές περιόδους τον Σειταρίδη μιας και φαίνεται πως ο Ολλανδός τον υπολογίζει για το ματς με την Καβάλα. Βασικό ρόλο έπαιξε η εμφάνιση του το προηγούμενο Σάββατο με την Εθνική ,όπου έδειξε πως μπορεί να αντεπεξέλθει για τουλάχιστον 60-70 λεπτά με μια ομάδα σαν την Καβάλα.

Τι είδαμε και χαρήκαμε δεόντως; Ότι ο Γιούρκας έδειξε πως έχει όρεξη για μπάλα ,διαθέτει ακόμη αυτήν την εκπληκτική σέντρα-ξυραφιά (που στον Παναθηναικό αξιοπρεπή σέντρα έχουμε να δούμε απο την εποχή του Μινχ..) που δημιουργεί προβλήματα στην αντίπαλη άμυνα και είναι σε φάση... πάρε-βάλε. Μπορεί να καλύπτει την δεξία πτέρυγα και να γίνεται ανάλογα με τις περιστάσεις του αγώνα αρκετα επιθετικός στο παιχνίδι του και το κυριότερο..θα βοηθησει απίστευτα τα φορ μας. Οι μπαλιές του τις περισσότερες φορές καταλήγουν σε ..ασιστ και δεν είναι μπαλιές-καμινάδες που αναγκάζουν τον επιθετικό να διεκδικεί χαμένες προσπάθειες.

Η βοήθεια του και στις αμυντικές υποχρεώσεις θεωρείται δεδομένη και πιστεύουμε πως θα μαζέψει σημαντικά τις τρύπες που υπάρχουν.

Πιστεύουμε πως είναι μια πάρα πολύ καλή μεταγραφή -αν θελήσει να παίξει την μπάλα που ξέρει και μπορεί- και αυτό θα φανεί απο την Κυριακή..

Σχόλια