ΚΥΡΙΕ ΠΡΟΣΑΛΙΚΑ ΤΟΝ ΣΚΟΠΟ ΣΑΣ ΤΟΝ ΕΧΕΤΕ ΠΕΤΥΧΕΙ;;

Άραγε ο πρόεδρος της ομοσπονδίας είναι εντάξει με όλα αυτά που συμβαίνουν ; Ή ακόμη έχουν συνέχεια τα μαρτύρια μας; Βρήκε τρόπο τελικά να μας στερήσει φέτος το πρωτάθλημα ή ακόμη ψάχνεται;

Γιατί καταλαβαίνουμε και σεβόμαστε απόλυτα την προσπάθεια που κάνει να ...αναβαθμίσει το άθλημα και να δώσει κανα τίτλο στην ολυμπιακάρα.

Με το ΤΣΟ + ΛΟ βρήκε την ευκαιρία που ζητούσε και έριξε ποινή στην ομάδα ,με αποτέλεσμα να κατέβουμε την πρώτη αγωνιστική με τις νεανίδες και τις φετινές μεταγραφές.

Ύστερα βγήκε ακόμη μια δίκαιη απόφαση για το καλό του αθλήματος και απαγορεύτηκε για τις αθλήτριες της ομάδας να προπονούνται για...ένα μήνα; Δεν είμαστε σίγουροι αλλά κάπου τόσο.

Στην κλήρωση του πρωταθλήματος ΕΝΤΕΛΩΣ ΤΥΧΑΙΑ κληρωθήκαμε με τον γαύρο εκτός έδρας (γιατί που ξέρεις αν παίζαμε εντός ,μπορεί και να τις νικάγαμε με τις μικρές). Το οποίο σημαίνει σχεδόν σίγουρη ήττα της ομάδας μας και απόκτηση διαφοράς του γαύρου απο την πρώτη αγωνιστική ,μιας και εμείς θα παίζουμε με τα...τέταρτα!

4 μέρες πριν ξεκινήσει το πρωτάθλημα και η ομάδα δεν έχει γήπεδο ,δεν γνωρίζει κανείς που θα αγωνιζόμαστε φέτος και όλα είναι στο... ίσως!

ΕΛΠΙΖΟΥΜΕ ΚΥΡΙΕ ΠΡΟΣΑΛΙΚΑ ΝΑ ΒΡΗΚΑΤΕ ΤΗΝ ΑΚΡΗ ,ΕΚΤΟΣ ΚΑΙ ΑΝ ΓΙΑ ΤΟ ΚΑΛΟ ΤΟΥ ΑΘΛΗΜΑΤΟΣ ΑΠΑΙΤΕΙΤΑΙ ΚΑΙ Η ΑΠΟΒΟΛΗ ΜΑΣ ΑΠΟ ΤΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΣΑΣ... έτσι για να πάρει και κανά τίτλο η ολυμπιακάρα σας.

Και όλος αυτός ο πόλεμος γίνεται στην ομάδα που κάνει περήφανο το Ελληνικό Γυναικείο Βόλλευ στην Ευρώπη με τις διακρίσεις της ,την τελευταία δεκαετία ,που έχει φέρει τρομερά μεγάλες παίκτριες ,που προσφέρει τρομερό επίπεδο βόλλευ τα τελευταία χρόνια ,που που που...αλλά είπαμε ,ΟΛΑ ΓΙΑ ΤΟ ΚΑΛΟ ΤΟΥ ΑΘΛΗΜΑΤΟΣ!

Σχόλια