ΚΑΛΟΣ ,ΧΡΥΣΟΣ ,ΑΓΙΟΣ ΑΛΛΑ...


...έχει κουραστεί ,πως αλλιώς να μας το δείξει για να το πάρουμε πρέφα;

Ο Καραγκούνης είναι αναμφισβήτητα η ψυχή της ομάδας ,διαθέτει ταλέντο και εμπειρία ,σήμερα ξεκλείδωσε με το σουτ του την ομάδα ΑΛΛΑ έχει κουραστεί. Τον βλέπουμε στα πρώτα δέκα λεπτά και λαχανιάζουμε εμείς για αυτόν.

Ή ας μείνει εκτός ενδεκάδας για 3-4 ματς ώστε να φορτώσει τις μπαταρίες του ξανά ή να μπαίνει ως αλλαγή το τελευταίο μισάωρο και να αγωνίζεται σε φουλ ρυθμούς. Έτσι δεν βοηθάει ούτε την ομάδα ,ούτε τον εαυτό του.

Και επιτέλους ας μας πει κάποιος ,ποιος είναι ο ρόλος του στην ομάδα; Για να ξέρουμε και εμείς οι καημένοι ,γιατί έτσι όπως τον βλέπουμε ,μάλλον μας κάνει σαν το παιδί για όλες τις δουλειές..

Δουλειά του είναι να κόβει ή να είναι πίσω απο τον επιθετικό; Αγωνίζεται στην δεξιά ή στην αριστερή πτέρυγα; Πρεσσάρει μέχρι ψηλά ή όχι; Καλοί οι ηρωισμοί αλλά δεν βοηθάνε πάντα..


YΣ: Το είχαμε υποσχθεί στους εαυτούς μας πως θα το δημοσιεύαμε ,ανεξαρτήτως που μας έσωσε σήμερα. Αν δεν το κάναμε θα ήταν κωλοτούμπα..

Σχόλια

  1. Ανώνυμος2/10/09 9:39 μ.μ.

    ΑΣΤΟΧΟ ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ. ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΚΑΝΟΝΕΣ ΣΤΑ MEDIA. ΠΡΩΤΑ ΤΟ ΓΕΓΟΝΟΣ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ. ΚΑΙ ΣΗΜΕΡΑ ΤΟ ΓΕΓΟΝΟΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΑΓΩΝΑΣ ΚΑΙ Ο ΠΡΩΤΑΓΩΝΙΣΤΗΣ ΤΟΥ ΚΑΙ ΟΧΙ ΟΙ ΑΠΟΨΕΙΣ ΣΟΥ(ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΑΝ ΕΧΟΥΝ ΒΑΣΗ)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Φίλε ...ποιος σου είπε πως είμαστε media;

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Δημοσίευση σχολίου