ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΑ...ΒΑΡΕΤΟ ΔΙΠΛΟ!

Η ομάδα χωρίς να εντυπωσιάσει αλλά με το να μας κουράσει πήρε το διπλό στην Ρουμανία και έτσι μπαίνει γερά στο κόλπο της πρόκρισης ,αν δεν έχει ήδη αποκτήσει σοβαρό προβάδισμα. Με αμυντικούς -για ακόμη μια φορά- προσανατολισμούς η ομάδα δεν έκανε ΟΥΤΕ ΜΙΑ ευκαιρία στο πρώτο ημίχρονο ,κουράζοντας κατά πολύ τα μάτια μας.

Όπως έχουμε πει πολλές φορές η ουσία μετράει και αυτή είναι που κερδίζει τις εντυπώσεις ,ΑΛΛΑ δεν θα ήταν κακό σε κάποια φάση να βλέπαμε την ομάδα να αποδίδει και λίγο επιθετικό -αν όχι θεαματικό- ποδόσφαιρο. Σήμερα κατέβηκε η ίδια 11άδα με το ματς της κυριακής και χωρίς να εντυπωσιαστούμε παρακολουθήσαμε το ίδιο βαρετό θέαμα.

Τουλάχιστον στο δεύτερο ημίχρονο ,οι παίκτες μας ξύπνησαν λίγο και έκαναν 3-4 ευκαιρίες δείχνοντας ότι δεν έχουν ξεχάσει το άθλημα. Όλα αυτά βέβαια εξαιτίας της εισόδου του Νίνη ,που με πλαγιοκοπήσεις απο τα δεξιά και συνεχείς σέντρες δημιούργησε προβλήματα στην άμυνα της Ντιναμό .Ευτυχώς το γκολ ήρθε απο ένα πολύ καλό σουτ του Καραγκούνη και μας έδωσε τους 3 βαθμούς που θα μας χρειαστούν πάρα πολύ στην συνέχεια.Βέβαια στο τέλος προσπαθήσαμε -η αλήθεια είναι πως το προσπαθήσαμε πολύ- να βγάλουμε τα μάτια μόνοι μας ,κάνοντας πέναλντυ στο 86 και αφού το χάσανε ,να χάνουμε στο τέλος 2 κλασικότατες ευκαιρίες με τους Ρουκάβινα και Χριστοδουλόπουλο (που σε κάποια φάση πρέπει να βάλει το μυαλό μέσα στο κεφάλι του και τον ενθουσιασμό του σε μια λογική..) αλλά τέλος καλό ,όλα καλά και περιμένουμε την Δευτέρα στις 21:15 την Λάρισα στο οακα για να συνεχίσουμε το νικηφόρο σερί στο πρωτάθλημα.

Συγνώμη ,αν είμαστε κάπως...μίζεροι αλλά σε αυτό βοήθησε πολύ η σημερινή εμφάνιση. Και μιζεριάζουμε γιατί η ομάδα μπορεί να παίξει πολύ καλύτερο ποδόσφαιρο. Αν δεν μπορούσε ,θα συμβιβαζόμασταν με την κατάσταση και θα πανηγυρίζαμε..


ΥΣ: Σήμερα είδαμε πως ένα άδειο γήπεδο μπορεί να γίνεται...καυτή έδρα με 20 σπασαρχίδες. Κόρνες λέμε ,τι φωνή και μαλακίες...

ΥΣ2: Ο Τσόχος καλό θα ήταν να μην μας έπρηζε για τα ...κίτρινα συναισθήματα του. Το αντιληφθήκαμε πως το αεκ κέρδισε την μπενφίκα ,δεν χρειαζόταν να το επαναλαμβάνεις ανά 10 λεπτά.

ΥΣ3:Για την ιστορία ...0-1 κερδίσαμε σήμερα!

ΥΣ4: Η γκέλα της Γαλατά ,μας δίνει ελπίδες και για την πρώτη θέση. Κλειδί οι 6 πόντοι με τους Αυστριακούς.

ΥΣ5: ΟΛΟΙ ΟΑΚΑ ΤΗΝ ΔΕΥΤΕΡΑ!!

Σχόλια