ΓΙΑ ΤΟ 7 Χ 7


Την Κυριακή φαινομενικά δίνουμε ένα εύκολο ματς ,σε μια έδρα που θα είναι ..Λεωφόρος με 4.000 οπαδούς μας να δίνουν πάρτυ και αναπόφευκτα περιμένουμε όλοι να έρθει το διπλό και να συνεχίσουμε το αήττητο στο πρωτάθλημα. Όλα αυτά ισχύουν θεωρητικά ,πρακτικά όμως τι γίνεται;

Μπορεί η Καβάλα να μην είναι καμιά μεγάλη ομάδα και να ανέβηκε φέτος κατηγορία ,αλλά μέχρι στιγμής αποδίδει πολύ καλό ποδόσφαιρο και φαίνεται αποτελεσματική στο παιχνίδι της και ξέρει πως να παίρνει το αποτέλεσμα που θέλει. Ο τερματοφύλακας και τα χαφ της (εκ Γαλλίας όλοι..) είναι τα ατού τους και εκεί πρέπει να δώσουμε βάση ,γιατί αλλιώς μπορεί να έχουμε προβλήματα.

Προσωπική μας άποψη , η ομάδα ΔΕΝ πρέπει να κατέβει πάλι με 3 αμυντικά χαφ λες και παίζουμε με την Μπαρτσελόνα .Να έχει η ενδεκάδα δημιουργικούς και επιθετικογενείς παίκτες ,ώστε να έχουμε φτιάξει ένα σκορ ασφαλείας απο το ημίχρονο.

Η ενδεκάδα να ξεκινάει με τον Νίνη και όχι τον Καραγκούνη. Ο λόγος απλός .Με τον Νίνη απο την αρχή του ματς ,η ομάδα θα έχει κίνηση και επιθετικές βλέψεις ,οι επιθετικοί μας θα τροφοδοτούνται καλύτερα ,το οποίο σημαίνει περισσότερες ευκαιρίες. Και μόλις αρχίσει και πέφτει ο Νίνης (αν ισχύει ότι δεν έχει ακόμη την ικανοποιητική φυσική κατάσταση για να βγάλει 90λεπτο) ,μπαίνει ο Καραγκούνης και τα δίνει όλα δίνοντας άλλη πνοή στην ομάδα. Γιατί να τον βάλουμε πάλι απο την αρχη και να μην μπορεί να πάρει ανάσες κακό στην ομάδα και στον παίκτη κάνουμε.

Η ομάδα να κατέβει με 2 επιθετικούς και όχι με ένα φορ και έναν περιφερειακό επιθετικό γιατί πιστεύουμε πως έτσι δεν υπάρχει η ίδια αποτελεσματικότητα στο να δημιουργήσεις άμεσα προβλήματα στην ομάδα.

Να παίξει ο Σειταρίδης ,απο την στιγμή που έδειξε ότι είναι σε ικανοποιητικό επίπεδο και αποτελεί και τον κορυφαίο μας αμυντικό.

Όπως και να χει τέτοια ματς πρέπει να τα παίρνουμε με την φανέλα και μόνο και δεν έχουν τόση σημασία συστήματα και παίκτες. Απλώς ζητούμενο είναι η ομάδα να αποδώσει όμορφο και επιθετικό ποδόσφαιρο ,μιας και μπορεί να το πετύχει με τους παίκτες που διαθέτει.Όσο για τον κόσμο...την Κυριακή η Καβάλα θα πρασσινήσει στην κυριολεξία ,μιας και εκεί θα δώσουν το παρών οπαδοί μας απο ΟΛΗ την Ελλάδα. Και αναμένονται και άλλα ωραία ...στα της κερκίδας!

Και επειδή όλοι έχουμε μέσα μας το μικρώβιο του προπονητή ,ας κάνουμε κι εμείς την προσωπική μας εκτίμηση για την ενδεκάδα που πρέπει να κατεβεί την Κυριακή.

Τζόρβας ,Σπυρόπουλος ,Σειταρίδης ,Σαριέγκι ,Μπιέρσαμιρ ,Ζιλμπέρτο Σίλβα ,Κατσουράνης ,Λέτο ,Νίνης ,Σαλπιγγίδης ,Σισέ.


ΟΛΟΙ ΕΝΩΜΕΝΟΙ ΓΙΑ ΤΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ!!

Σχόλια

  1. Ανώνυμος15/10/09 6:53 μ.μ.

    ti ton plhrwnoume ton ten kate..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ανώνυμος15/10/09 7:07 μ.μ.

    Την Κυριακή φαινομενικά δίνουμε ένα εύκολο ματς ,σε μια έδρα που θα είναι ..Λεωφόρος με 4.000...!!!(Με 4.000 κόσμο παίζαμε στη ΛΕΩΦΟΡΟ?)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ανώνυμος30/11/09 9:48 π.μ.

    na fugei o ten kate kai na parei kai ton cisse mazi tou...alla afou den diamarturwmaste pote kai gia tipota...kala na pathoume!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Δημοσίευση σχολίου