KAI H KOΡΟΙΔΙΑ ΣΥΝΕΧΙΖΕΤΑΙ...


Είμασταν ο πρώτος αθλητικός σύλλογος που ξεκίνησε συζητήσεις για ανέγερση νέου γηπέδου απο τα τέλη της δεκαετίας του 70!! Είμαστε ακόμη χωρίς νέο γήπεδο εν έτη 2009 και τραβιόμαστε σε Λεωφόρο και ΟΑΚΑ.

Είμαστε οι μαλάκες που συντηρούμε την στέγη του Καλατράβα ,που σε κάθε εκλογές καθόμαστε και ακούμε τις δηλώσεις-υποσχέσεις του κάθε καραγκιόζη και που πάμε όπου μας στείλουνε.

Λεωφόρος ,Γουδί ,Ελληνικό ,Βοτανικός (ή μάλλον καλύτερα Ελαιώνας..) ,ΟΑΚΑ....όλα αυτά τα γήπεδα έχουν περάσει απο συζητήσεις ώστε να βρει ο μεγαλύτερος αθλητικός σύλλογος της χώρας στέγη να φιλοξενεί τα τμήματα του .

Ο γαύρος; Μέσα σε ένα βράδυ έβαλε το γήπεδο του στον φάκελο της ολυμπιάδας ,έβγαλε άδειες ,έστειλε μπουλντόζες και απο το επόμενο πρωί ξεκινάγανε την ανέγερση του γηπέδου τους.

Εμείς; Εδώ και 3 χρόνια έχουμε (ή μάλλον έχουν..) καταλήξει στον Βοτανικό ,εδώ και 3 χρόνια δεν έχει ξεκινήσει η ανέγερση του γηπέδου. Είναι τρομερό αμά σκεφτεί κανείς πως αλλάζουν κυβερνήσεις ,πρωθυπουργοί ,δήμαρχοι ,εποχές και εμείς παραμένουμε στάσιμοι.

Και σήμερα λέει εκδοθήκαν οι άδειες και θα ξεκινήσουν πάλι τα έργα..

Δεν μπαίνουμε στην διδαικασία να σκεφτούμε θετικά και να πάρουμε θάρρος. Ξερουμε οτι ακόμα κι αν ξεκινήσουν πάλι οι εργασίες ,κάποιος θα βρεθεί να τις σταματήσει για... κάποιους κορμοράνους..


Οπότε ΞΑΝΑΧΤΙΖΕΤΑΙ ΜΕΧΡΙ ΝΑ ΞΑΝΑΣΤΑΜΑΤΗΣΕΙ..


ΥΣ: Ο εμπαιγμός σε όλο του το μεγαλείο..

ΥΣ2: Και για να μην ξεχνιόμαστε..ΣΤΟΝ ΕΛΛΑΙΩΝΑ ,ΟΥΤΕ ΤΟΝ ΑΛΛΟΝ ΑΙΩΝΑ..

Σχόλια