ETΣΙ ΘΑ ΠΑΡΕΙΣ ΤΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ!

Νίκες σαν αυτές που έχουμε κάνει μέχρι στιγμής σου δίνουν το πρωταθλημα !Νίκες απέναντι σε ομάδες που άλλες χρονιές σου δημιουργούσαν προβλήματα και σου στερούσαν βαθμούς.

Η ομάδα έχει το απόλυτο ,νίκησε χθες τον άρη ύστερα απο μια μάγκικη ανατροπή και ΜΕ ΚΟΝΤΡΑ ΔΙΑΙΤΗΣΙΑ και πάει στο ντέρμπι της επόμενης αγωνιστικής με το αεκ ,με ανεβασμένη την ψυχολογία. Οι παίκτες φαίνεται πως πιστεύουν πιο πολύ απο κάθε άλλη φορά στην κατάκτηση του πρωταθλήματος και παίζουν έξυπνα και με πάθος χωρίς να υποτιμούν τους αντιπάλους.

Όμως η φετινή αλλαγή στην ομάδα και η καλή της πορεία μέχρι στιγμης οφείλεται κατ'εμάς σε έναν και μόνο παράγοντα. ΤΙΣ ΦΕΤΙΝΕΣ ΜΕΤΑΓΡΑΦΕΣ ! Χθες για ακόμη μια φορά το ματς μας το πήραν τα μεταγραφικά μας αποκτήματα και αν παρατήσει κάποιος φέτος στο πρωτάθλημα ΜΟΝΟ οι καινούριοι έχουν σκοράρει ,το οποίο δείχνει πολλά.Ο κόσμος πλέον πιστεύει στην ομάδα και αυτό φάνηκε και χθες .Αφού είχαμε μπει στο 80 ο κόσμος δεν γκρίνιαξε ,πίστεψε στην ανατροπή και η ομάδα τον δικαίωσε αφού έψαχνε με κάθε τρόπο να ξεδιπλώσει την άμυνα του άρη.Όσο για τους αρειανούς που μιλάνε για πέναλντυ που δεν δώθηκε.. ένα έχουμε να πούμε και το καταννοεί πλήρως όποιος είδε χθες το ματς και έχει λίγο κρίση στο μυαλό του. Η διαιτησία χθες μας πήγαινε...γαμιώντας μέχρι να βρούμε τρόπο να σκοράρουμε και το δεύτερο γκολ. Άφηνε τους παίκτες του άρη να κλοτσάνε και να κάνουν αβίαστα φάουλ ,αφού ο διαιτητής δεν έμπαινε στην διαδικασία να τους τιμωρήσει με κάρτα. Και προφανώς δεν θέλουμε να παίζουμε με 8 ή 9 αντιπάλους (αυτά είναι αλλων ανακαλύψεις..) ΑΛΛΑ αν δεν βγάλεις κάρτα ,ο άλλος θα κλοτσάει αβέρτα . ΣΥΝ ότι εκεί που πιέζαμε τα ανάποδα φάουλ είχαν την τιμητική τους.

ΤΟ 4χ4 είναι γεγονός ,η ομάδα συνεχίζει δυνατή και πάμε με τρέλα στο ντέρμπυ!



ΥΣ:Πολύ σωστή κίνηση των ανθρώπων του άρη και τους ευχαριστούμε που τιμήσαν την μνήμη των αδερφών μας που χαθήκαν με το στεφάνι που παρέδωσαν στο πέταλο μας!

Σχόλια