ΑΠΑΘΙΑ ΘΕΩΡΕΙΣ ΤΗΝ ΛΥΣΗ;;


"Οταν ο κόσμος γιουχάρει έναν παίκτη είναι σαν να γιουχάρουν όλη την ομάδα. Είναι άδικο αυτό που έγινε με τον Γκαλίνοβιτς. Οι φίλαθλοι δεν πρέπει να αποδοκιμάζουν τους παίκτες. Δεν πρέπει να γίνεται αυτό που έγινε με τον Γκαλίνοβιτς. Εχουμε στενοχωρηθεί όλοι".

Τάδε έφη Γιώργος Καραγκούνης.

Λοιπόν Γιώργαρε καταρχάς εσένα δουλειά σου είναι να παίζεις μπάλα και όχι να δίνεις εντολές στον κόσμο τι να κάνει και ποιες να ναι οι αντιδράσεις του. Ο κόσμος φέτος και πέρυσι δείχνει τεράστια εμπιστοσύνη στην ομάδα και σε αυτό που χτίζεται και ειδικά εσύ μην μιλάς για γιούχες και τα σχετικά όταν όλα αυτά τα χρόνια έχεις την περισσότερη αβάντα.

Ο κόσμος δεν είναι και δεν γίνεται να μένει απαθής ,ούτε να αφήνει τέτοιες ήττες να περνάνε στο ντούκου. Αν δεν πέσει γιούχα ,καλώς ή κακώς ,δεν θα ταρακουνηθεί κανένας μέσα στην ομάδα για να αποφευχθούν τα χειρότερα.

Ο Γκαλίνοβιτς πάει απο το κακό στο χειρότερο ,τι να κάνει δηλαδή ο κόσμος; Να μην αντιδράσει όταν βλεπει πως η απόδοση του είναι καταλυτική για το ματς;;

Σήμερα στάλθηκαν μηνύματα και στον Κροάτη και στον προπονητή.

ΕΠΑΝΑΛΑΜΒΑΝΟΥΜΕ ,ΔΕΝ ΕΙΜΑΣΤΕ Ο ΑΓΙΟΣ ΠΑΝΤΕΛΕΗΜΩΝΑΣ ΕΔΩ . ΕΙΜΑΣΤΕ ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΣ ,ΘΕΛΟΥΜΕ ΠΑΙΚΤΕΣ ΜΕ ...ΜΠΑΛΑΚΙΑ ,ΟΠΟΙΟΣ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΣΤΟ ΚΑΛΟ...

Σχόλια

Δημοσίευση σχολίου