ΠΑΡΕ ΜΠΡΟΣ ΡΕ ΜΑΓΚΑ!


Παίκτες σαν τον Σισέ αναμφισβήτητα προσφέρουν ποιότητα και αναγνωρισιμότητα στην ομάδα. Είναι το μεγαλύτερο όνομα που έχει έρθει στον Σύλλογο και αυτό οφείλουμε να το αναγνωρίσουμε όλοι.

ΟΜΩΣ ο Σισέ μέχρι στιγμής δεν δικαιολογεί σε καμία περίπτωση τα λεφτά που παίρνει ,μιας και έχει σημειώσει μόλις ένα γκολ και οι εμφανίσεις του κινούνται στην μετριότητα. Προφανώς και δεν τον βγάζουμε άχρηστο αλλά μας ενοχλεί που βλέπουμε ένα τέτοιο επίπεδο παίκτη να μην μπορέσει μια φάση σαν την σημερινή. Να έχει έναν αμυντικό που τον περνάει στο σπρίντ ,να βγαίνει φάτσα με το τέρμα και με ένα δεύτερο ανούσιο άνοιγμα της μπάλας να χάνει μια κλασσική ευκαιρία.

Γιατί στον επιθετικό τα γκολ χρειάζονται. Αυτά θα του ανεβάσουν την απόδοση και την μετέπειτα αυτοπεποίθηση. Χρειάζεται και σωστές μπαλιές και όχι να τον καίνε με καμινάδες ανάμεσα σε 4 αμυντικούς ,όπως γίνεται συχνά. Αλλά και όταν του βγαίνουν σωστές πάσες δεν μας έχει κερδίσει την εμπιστοσύνη καθώς μην έχοντας πάρει σωστή θέση ,σπαταλάει ευκαιρίες.

Ελπίζουμε στο επόμενο παιχνίδι να του βγουν συνεργασίες και να σκοράρει ,γιατί αν συνεχιστεί η ίδια κατάσταση θα πρέπει να αρχίζουμε να ψαχνόμαστε για το τι είδους κατάρα κυνηγάει τον Σύλλογο και δεν του βγαίνουν τα μεγάλα ονόματα.


ΥΣ: Όσο για τα νεύρα ,θέλουμε να τα κρατήσει μέχρι το Καραισκάκη...

Σχόλια