ΠΑΡΤΕ ΤΑ ΜΕΤΡΑ ΣΑΣ!!

ΑΥΤΟ ΤΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΔΕΝ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΧΑΘΕΙ!

Είδε όλη η Ελλάδα χθες τι χειρουργείο έγινε για να μην χάσει ο γαύρος επαφή με την κορυφή.
Είδαν όλοι ότι η παράγκα ζει και βασιλεύει ,τα κατακάθια του πράκτορα που δημιουργήθηκαν επί ημερών του ,πήρανε εντολές και αρχίζουν να εκτελούν.

Χθες αλλοίωσαν ένα σημαντικό αποτέλεσμα που θα μας εδινε απόσταση ασφαλείας απο την 4η κιόλας αγωνιστική. Αυτό όμως δεν έγινε ,με αποτέλεσμα το ματς της Κυριακής με το αεκ να είναι διπλά επικύνδινο.

Σήμερα το αεκ φωνάζει για διαιτησία ,ώστε την Κυριακή να ευνοηθεί και να το...κλείσουν! Και στις δύο περιπτώσεις κερδισμένη βγαίνει η ντροπή του ελληνικού αθλητισμού και στις δυο περιπτώσεις χαμένοι βγαίνουμε εμείς!Διορίσαν Κουκουλάκη ,Κάκο ,Δούρο για πρώτο ,τέταρτο διαιτητή και παρατηρητή του αγώνα. Και οι τρεις τους έχουν αμαρτωλό και ερυθρό παρελθόν.

Η ΠΑΕ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΠΡΟΛΑΒΕΙ ΤΟ ΕΓΚΛΗΜΑ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΙΣΜΕΝΟ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΚΑΙ ΝΑ ΠΑΡΕΙ ΤΑ ΜΕΤΡΑ ΤΗΣ!!

Ό,τι ...ανθρώπινο λάθος γίνει την Κυριακή ,εμάς θα μας στερήσει βαθμούς πολύτιμους για το πρωταθλημα και ...μόνο ανθρώπινο δεν θα είναι!

ΔΕΝ πρέπει αυτή η ομάδα να καεί επειδή το σάπιο κατεστημένο του πράκτορα ακόμη υπάρχει! Πρέπει να πάρουμε το φετινό πρωτάθλημα πάση θυσία ,ώστε να αρχίζει να αλλάζει το ρου της ιστορίας!

Σχόλια

  1. Ανώνυμος24/9/09 11:46 μ.μ.

    ΒΡΕΙΤΕ ΤΙΣ ΔΙΑΦΟΡΕΣ
    http://www.greenwebfans.com/view/el/DisplayColumn.aspx?2420

    ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΕΞΕΤΕΛΕΣΘΗ!
    http://www.greenwebfans.com/view/el/DisplayColumn.aspx?2418

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ανώνυμος25/9/09 9:59 π.μ.

    ...δεν μπορώ να καταλάβω γιατι δεν σπάνε τα πόδια 2-3 κορακιών μετά από τέτοιες κατευθυνόμενες διαιτησίες, τώρα την Κυριακή πόσο σίγουρος είμαι ότι θα μας σφάξουν κανονικότατα? ...στείλτε μήνυμα στα κοράκια ότι αυτές πλέον οι άθλιες διατησίες δεν μπορούν και δεν πρέπει να συνεχιστούν...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Νέο blog για τον Παναθηναϊκό: http://greenvoice13.blogspot.com/

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Δημοσίευση σχολίου