ΠΑΕΙ ΚΙ ΑΥΤΟ!

Νικηφόρο ήταν και το πέρασμα μας απο το αεκ ,νικώντας με 0-1 και παραμένοντας στην κορυφή σε απόσταση 2 βαθμών απο τον γαύρο. Η ομάδα όπως συνηθήζουμε -πλέον- να λέμε ήταν αποτελεσματική αλλά σήμερα ειδικά πολύ απογοητευτική ως προς το θέαμα που παρουσίασε. Ήμασταν πολύ παθητικοί στο παιχνίδι μας και εντελώς ακίνδυνοι.

Απο το πρώτο ημίχρονο το μόνο που θυμόμαστε είναι το...λίγο πέναλντυ πάνω στον Σαλπιγγίδη και τίποτε άλλο ουσιαστικό. Το γκολ μπήκε στο 3ο λεπτό του δεύτερου 45λέπτου και έτσι η ομάδα έβγαλε το άγχος που θα μπορούσε να έχει αν το ματς συνέχιζε με τον ίδιο αργό και ανούσιο τρόπο. Για κάποιο λόγο με το πέρασμα του χρόνου η ομάδα κλεινόταν προς τα πίσω φοβούμενη...; Την εντελώς ακίνδυνη και άμπαλη αεκ; Παιζαμε με μια ομάδα που ήταν τουλάχιστον 2 επίπεδα κατώτερη και η νίκη έπρεπε να ήταν πολύ πιο απόλυτη.Όσον αφορά στο ποιος ξεχώρησε σήμερα ,δεν μπορούμε να ξεχωρίσουμε κάποιον μιας και όλη η ομάδα κινήθηκε σε μετριότατα επίπεδα. Αυτός όμως που φάνηκε ότι προσπαθούσε περισσότερο ήταν σίγουρα ο Σαλπιγγίδης και ο Κατσουράνης του δεύτερου ημιχρόνου.

Όπως και να χει ,η ουσία είναι ότι κάναμε απόψε το 5Χ5 ,περάσαμε ένα θεωρητικά ντέρμπυ και συνεχίζουμε με ανεβασμένη ψυχολογία καβάλα στο άλογο. Επόμενο ματς μας είναι την Πέμπτη με την Ντιναμό Βουκουρεστίου στην Ρουμανία.


ΥΣ: Δυστιχώς ,όπως και να το κάνουμε ντέρμπυ χωρίς οπαδούς και των 2 ομάδων ,δεν είναι ντέρμπυ. Αυτά ας τα κοιτάξουν οι παε ,ώστε να δίνουν εισητήρια και εμείς οι οπαδοί να μην βγάζουμε τα μάτια μόνοι μας ,όταν μας δίνονται τέτοιες ευκαιρίες.

ΥΣ2: Ο Τζόρβας 2 φορές χρειάστηκε να επέμβει και το έκανε με αποτελεσματικότατο τρόπο. Μακάρι να κερδίσει την εμπιστοσύνη όλων μας και να καθιερωθεί κάτω απο τα δοκάρια της ομάδας.

Σχόλια