ΠΟΥ ΑΝΑΚΑΛΥΨΑΤΕ ΠΑΛΙ ΤΙΣ ΚΟΝΤΡΕΣ ;;

Φτάσαμε στην 4η αγωνιστική του πρωταθλήματος ,η ομάδα έχει πάρει κεφάλι και οδηγεί απο νωρίς την κούρσα αήττητη και όλοι οι δημοσιογράφοι ψάχνανε την ευκαιρία να δημιουργήσουν θέμα. Και αφού δεν το καταφέρανε να διαλύσουν την ομάδα απο τον Αύγουστο με τον ...αναμενόμενο απο αντικειμενικούς αποκλεισμό απο την Σπαρτα ,βρήκανε πάτημα με την χθεσινή εμφάνιση της ομάδας και τις δηλώσεις του Παύλου περί ξεφτυλισμένων τυπάδων.

Αμέσως αναπαράχθηκε μια διαστρεύλωση των δηλώσεων του και όλοι αρχίσαν να αναρρωτιούνται με τον γνωστό πούστικο τρόπο ,προς τα που πηγαίναν αυτές οι δηλώσεις και αν είχαν κάποιον αποδέκτη σε διοικητικό επίπεδο και άλλα τέτοια. Λες και οι δηλώσεις του Παύλου θέλανε κάποια ιδιαίτερη προσπάθεια ,για να αντιληφθεί κάποιος ότι έκραξε άμεσα όσους αγωνίστηκαν χθες και συνέβαλλαν στην ντροπιαστική ήττα.

Και όμως αυτό πούλησε και το πρωί όλα τα ερτζιανά συνέχιζαν τον χαβά τους μιλώντας για τριγμούς πάλι στον πολυμετοχικό Παναθηναικό. Τι κι αν βγήκε ο Παύλος στον σέντρα και επιβεβαίωσε τα αυτονόητα! Όλα τα ...αντικειμενικά μμε υποστήριζαν πως μια νέα κόντρα ξεκινάει ανάμεσα σε Γιαννακόπουλο-Πατέρα ,που όσοι γνωρίζουν και ξέρουν τι παίζει ,θα γελάνε με όλα αυτά.

Και με αυτά και με εκείνα ,φτάσαμε στο σημείο το ΔΣ της Τρίτης ,ή μάλλον ακόμη ένα ΔΣ να χαρακτηρίζεται ως κομβικό για την συνέχεια της ομάδας. Δηλαδή σε δουλειά να βρισκόμαστε και πρωτοσέλιδα να πουλάνε..

Και αναπόφευκτα μπαίνουμε στην διαδικασία να συγκρίνουμε καταστάσεις και τρόπους μεταχείρησης των μμε προς την ολυμπιακάρα. Και μάλιστα έχοντας πρόσφατο παράδειγμα..

Όλοι οι αντικειμενικοί λοιπόν μόλις η ολυμπιακάρα έπαιξε β και γ προκριματικό με τα μεγαθήρια απο...ουκρανίες; ρουμανίες; Συγνώμη ,αλλά δεν θυμόμαστε.. Μόλις λοιπόν έπαιξε με αυτές και έκανε τις απόλυτες εκτός έδρας νίκες με 0-2 και 0-1 ,ΟΛΕΣ οι αντικειμενικές αποθέωναν τον Τιμουράκο ,ΟΛΕΣ! Με αυτόν τον τρόπο ξεκίναγε να δουλεύει η μηχανή της προπαγάνδας μέχρι όσο πάει ,έτσι ώστε να είναι το όλο κλίμα στον γαύρο θετικότατο. Και μόλις έκατσε η στραβή με την Καβάλα στα διάλα ο Τιμουράκος και απόκτηση του...πετυγχημένου Ζίκο. Νέα πρωτοσέλιδα απο όλες τις αντικειμενικές που υμνούσαν τον πράκτορα ,νέα σάλια στα ερτζιανά ,νέοι ύμνοι σε γνωστές στήλες απο γνωστούς γραφικούς και ξεκινάει μια νέα εποχή. Μπείτε στην διαδικασία να σκεφτείτε τι θα γινόταν σε εμάς.. Θα μας είχαν υποβιβάσει ! Εδώ ο άλλος μας έχει πρώτους στο πρωτάθλημα και έχουμε ξεκινήσει απόλυτοι και ψάχνουν απο το πουθενά να δημιουργήσουν προβλήματα.

Παράδειγμα δεύτερο! Τι απέγινε τσάτσοι του πράκτορα η τρομερή πολυμετοχικότητα του θείου;; Γιατί δεν μιλάει κανείς για την μεγαλύτερη φούσκα της τελευταίας δεκαετίας και όλοι την συγκαλύπτετε;; Γιατί κανείς δεν έβγαλε φόρα παρτίδα τα απίστευτα χρέη που έχει το μπουρδέλο σας;; Γιατί Αγγελοπουλαίοι ,Μαρινάκης και τόσοι άλλοι φίλοι του πούστικου σωματείου σας κάνανε πίσω;; Αλλά πέρυσι δεν καλύφθηκε ένα ποσό απο την αύξηση του μετοχικού κεφαλαίου σε εμάς και είχατε αρχίσει να βαράτε..

Έτσι είναι η αντικειμενική δημοσιογραφία στην ελλάδα. Αντικειμενικά στρατευμένη απο πρώην (γιατί όχι και νυν..) πράκτορες! Η προπαγάνδα ακόμη δουλεύει και καλά θα κάνει τουλάχιστον ο κόσμος του Συλλόγου να μην αγοράζει όλα αυτά του σκουπίδια και να κρίνει αυστηρά τι θα διαβάζει και θα ακούει..

Σχόλια