TI TΡΕΧΕΙ ΜΕ ΤΟΝ ΝΙΝΗ ;


Πριν απο 3 χρονάκια ολη η Ελλάδα μιλούσε για το παιδί-θαύμα του ελληνκού ποδοσφαίρου ,που άκουγε στο όνομα Σωτήρης Νίνης και ήταν ανακάλυψη του τότε προπονητή μας Μουνιόθ.

Ακόμη θυμόμαστε τις φανταστικές κινησεις του στο ντεμπούτο του με το Αιγάλεω ,τις σακούλες που μοίραζε ,τα πρώτα του γκολ με τον Πανιώνιο και την αεκ και γενικά ένα εξάμηνο που μας άφησε όλους να πιστέψουμε πως αυτό το παιδί είναι σκέτος θησαυρός.

3 χρονια μετά έχουμε έναν παίκτη που ονομάζεται Σωτήρης Νίνης ,δεν έχει συμπληρώσει ακόμη τα 20 του χρόνια και απλά νιώθουμε πως ή οι απαιτήσεις μας προς το πρόσωπο του ήταν πολλές ή το παιδί κάπου έχασε την μπάλλα με την όλη δημοσιότητα που απέκτησε μέσα σε λίγο καιρό.

Την χρονιά του Πεσέιρο όλοι κατηγορούσαν τον Πορτογάλο πως του έκοβε τα φτερά και τον σνόμπαρε επιδεικτικά. Ήταν και η επέμβαση που υποβλήθηκε στους κοιλιακούς εκείνη την χρονιά και το παιδί ξεχάστηκε ,με τον κόσμο να περιμένει ένα δυναμικό come back. Αυτό δεν έγινε ούτε πέρυσι!

Πιστεύαμε πως ο Τεν Κάτε θα του έδινε χρόνο συμμετοχής κι έτσι έγινε. Μάλιστα τον επέλεξε και ως έναν εκ των αρχηγών της ομάδας !Τιμή τεράστια για ένα παιδί που δεν είχε γίνει καν 18 χρονών ,να είναι αρχηγός σε έναν Σύλλογο σαν τον Παναθηναικό. Όλα έδειχναν έτοιμα να μπει πάλι στον σωστό δρόμο ,όμως όσες φορές και να έπαιξε ,δεν έπεισε και δεν έδειξε αυτην την φρεσκάδα που είχε στο παιχνίδι του ,όπως τον πρώτο χρόνο.

Μέχρι σήμερα τα πράγματα δεν έχουν αλλάξει. Ακόμη περιμένουμε το μεγάλο ταλέντο Σωτήρη Νίνη να κάνει την εμφάνιση του στο γήπεδο αλλά μέχρι στιγμής το μόνο που βλέπουμε είναι ένα παιδάκι να προσπαθεί να βρει τα πατήματα του.

Τώρα για αυτό τι φταίει; Να έχει ξεχάσει την μπάλα; Λίγο δύσκολο..

Δυστιχώς τα φώτα της δημοσιότητας πέσανε απότομα πάνω του ,η παε δεν το χειρίστηκε και με τον καλύτερο τρόπο ,έλαβε μέρος σε διαφημήσεις ,έγινε αρχηγός ,έπαιξε με την εθνική..και μάλλον δεν τα άντεξε όλη αυτην την ευθύνη. Και πάντα ο κόσμος να έχει μεγάλες προσδοκίες απο αυτόν και πολλοί να τον χαρακτηρίζουν και ως τον επόμενο ηγέτη της ομάδας..

Παράλληλα ο Νίνης γνώριζε και την νυχτερινή Αθήνα με εξόδους που γινόντουσαν ολο και πιο συχνές και έβαζε σε δεύτερη μοίρα ή μάλλον μπέρδεψε σε κάποια φάση τις προτεραιότητες του με αποτέλεσμα σήμερα να νιώθουμε πως ο Σωτηρης έχει καεί.

Οι αιτίες μπορεί να μην είναι αυτές μόνο ,μπορεί να έχουν μεσολαβήσει και άλλα πράγματα που δεν γνωρίζουμε αλλά η ουσία είναι πως το μεγάλο ταλέντο έχει εξελιχθεί ως ένα ακόμη 20χρονο παιδάκι που δεν εκμεαλλεύεται όπως πρέπει το ταλέντο του.

Και στην συγκεκριμένη περίπτωση ,με το να τον βάζει ο προπονητής στην βασική ενδεκάδα δεν κερδίζουμε και κάτι ,αν ο ίδιος δεν αποφασίσει να σοβαρευτεί και να αποδείξει αυτό που μπορεί..

Σχόλια