OΛΑ ΒΑΙΝΟΥΝ ΚΑΛΩΣ...

Μετά την απαισιοδοξία πουείχε κυριαρχήσει τους πάντες ,με τις τελευταίες εκλογές του ερασιτέχνη ,το τμήμα του αντρικού βόλλευ έχει μπει σε μια σειρά και καλύπτονται ένα-ένα τα κενά. Τώρα αν αυτές οι κινήσεις είναι ικανές για να κατακτήσουμε το νταμπλ στην ελλάδα και να πάρουμε ξανά τα πρωτεία ,δεν το γνωρίζουμε και σίγουρα δεν είναι αυτές που αρχικά προσδοκούσαμε μιας και είχαμε βλέψεις για πρωταγωνιστικό ρόλο στην Ευρώπη αλλά απο το τίποτα...

Παράλληλα έκλεισε επιτέλους θετικά το μείζων θέμα του γηπέδου και απο του χρόνου για τις ελληνικές υποχρεώσεις θα αγωνιζόμαστε στο Μετς ,στο Παγκράτι. Θα δώσει την δυνατότητα στον κόσμο να υποστηρίξει πάλι μαζικά το τμήμα ,έπειτα απο 5 χρόνια μιας και η Γλυφάδα είχε καταντήσει ανυπόφορη τα τελευταία χρόνια.


Παράλληλα το ρόστερ μας έχει δυναμώσει με τους Σμαραγδή ,Παπαδημητρίου και Χριστοφιδέλη αλλά και οι ξένοι που φέραμε δεν γνεται να είναι χειρότεροι απο τους περσυνούς.

Σήμρα ανακοινώθηκε πως ο Φιλλίποφ ελληνοποιήθηκε .Μια κίνηση που θα βοηθήσει σημαντικά την ομάδα ,μιας και αδειάζει μια θέση ξένου ,αφού ο συγκεκριμένος παίκτης αναμένεται να αναλάβει πρωταγωνιστικό ρόλο τα επόμενα χρόνια στην ομάδα .

Τώρα στο θέμα προπονητή τα είπαμε και την προηγούμενη φορά πως η φυγή Λεώνη ,όπως και να το κάνουμε είναι πισωγύρισμα και σε καμία περίπτωση ο Καζάζης δεν μπορεί να θεωρηθεί ισάξια ή καλύερη λύση.

Έτσι όπως έχουν έρθει τα πράγματα πρωταρχικό μέλημα μας είναι η επανάκτηση των πρωτείων στην ελλάδα και σε δεύτερη μοίρα μπαίνει η Ευρώπη. Κύριος ανταγωνιστής μας του χρόνου θα είναι ο γαύρος που έχει μέσες άκρες ισοδύναμο ρόστερ και ο αποδυναμωμένος ηρακλής.


Όπως και να χει ,μεγαλύτερο φετινό κέρδος θα είναι το Μετς ,αφού αναμένεται να ζήσουμε μεγάλα απογεύματα!

Σχόλια