ΩΡΑ ΓΙΑ ΚΩΛΟΤΟΥΜΠΕΣ...


Μόλις είχε ανακοινωθεί πως ο Λέτο φέτος θα αποτελούσε μέλος του Συλλόγου ,ήμασταν εγκάθετοι και είχαμε διαχωρίσει εξαρχής την θέση μας ,πως ο συγκεκριμένος παίκτης δεν μας είναι επιθυμητός λόγω κάποιων δηλώσεων του. Όμως οι απόλυτες εμφανίσεις που πραγματοποιεί με την ομάδα σε κάθε ματς ,μας αναγκάζει σε μια πρόωρη και μεγαλοπρεπέστατη κωλοτούμπα μιας και ο συγκεκριμένος παίκτης μας δείχνει σε κάθε ματς πόσο ΥΠΕΡαπαραίτητος είναι!

Ο Παναθηναικός τα -τουλάχιστον- 15 χρόνια δεν είχε την τύχη να αγωνίζεται τέτοιου είδους παίκτης. Ο Αργεντίνος είναι ότι χρειάζεται η ομάδα. Έχει τρίπλα ,σουτ ,ταχύτητα ,είναι μπουκαδόρος ,πατάει περιοχή και κυρίως είναι αποτελεσματικός και με νοοτροπία νικητή.

Ουσιαστικά η παρουσία του στον αγωνιστικό χώρο ξεμπλοκάρει και την υπόλοιπη ομάδα και της δίνει ταχύτητα και φρεσκάδα. Αυτο που μας ενδιαφέρει είναι να συνεχίσει με τον ίδιο ρυθμό και η παρουσία του να εμπνεύσει και τους υπόλοιπους παίκτες.


ΥΣ: Απο την μέση και μπροστα αν οι παίκτες μας αποδωσουν αυτό που μπορούν τότε πραματικά δεν θα παιζόμαστε!

Σχόλια

  1. Ο ΛΕΤΟ έπιασε, κουμπωσε - κατι που δε το χει κανει αλλος ΧΡΟΝΙΑ στον Συλλογο μας, και μαλιστα παιχτες οπως Κονσεισαο και δε ξερω γω ποιος αλλος.

    ΝΑ ΜΕΙΝΕΙ το παιδι, ΟΣΟ ΘΕΛΕΙ, ο συλλογος να του φερθει ΣΩΣΤΑ, και ΜΑΚΑΡΙ να ειναι η δικη μας η φανελα αυτη που θα βλεπουμε για χρονια πανω του.

    Σημερα ηταν ΜΟΝΟΣ, απελπιστικα. Αλλα ηταν ο καλυτερος!

    ΜΠΡΑΒΟ ΤΟΥ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Δημοσίευση σχολίου