Ανακοίνωση του Ερασιτέχνη ΠΑΟ για Γέμελο

"Κύριοι,

Η Εθνική Ομάδα ενός αθλήματος είναι υπόθεση όλων των Ελλήνων και για να έχει επιτυχίες θα πρέπει τόσο η υπεύθυνη Ομοσπονδία, όσο και οι υπάλληλοί της (Ομοσπονδιακοί τεχνικοί, υπεύθυνοι κλιμακίων, Διοικητικοί υπάλληλοι κλπ) να εμπνέουν τους διεθνείς αθλητές και να τους μεταφέρουν τα στοιχεία της αγωνιστικότητας, της ομαδικότητας και της μεταξύ τους αγάπης.


Οι πρόσφατες δηλώσεις του Ομοσπονδιακού προπονητή της κολύμβησης σε αθλητική εφημερίδα, που αναφέρονταν με χαρακτηρισμούς για το Σύλλογό μας είναι απαράδεκτες, αφού ο ρόλος του πρέπει να είναι τόσο η προστασία και η στήριξη των αθλητών που μετέχουν στην Εθνική ομάδα, όσο και των Συλλόγων από τους οποίους προέρχονται. Όταν λοιπόν κάποιοι υπάλληλοι, που αμείβονται με χρήματα του Ελληνικού λαού, ξεφεύγουν από τα όρια και τους στόχους που η Ομοσπονδία πρέπει να έχει ορίσει, τότε η υπεύθυνη Ομοσπονδία επιβάλλεται να τοποθετείται και να επαναφέρει στην τάξη τους υπαλλήλους της, επιβάλλοντας όποτε χρειάζεται ανάλογες κυρώσεις.

Ο ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ Α.Ο πάντοτε τιμά και σέβεται το θεσμό των Εθνικών ομάδων όλων των αθλημάτων, τις οποίες τροφοδοτεί με αξιόλογους αθλητές του. Απαιτεί όμως, όπως και κάθε Σύλλογος, το σεβασμό του ιδίου και των αθλητών του από όλους τους υπεύθυνους των αθλημάτων και ιδιαίτερα από τους υπαλλήλους των Ομοσπονδιών, που επαναλαμβάνουμε ότι μισθοδοτούνται από χρήματα όλων των Ελλήνων.

Πιστεύουμε ότι η ΚΟΕ πρέπει να επιληφθεί άμεσα του θέματος των δηλώσεων του Ομοσπονδιακού προπονητή κολύμβησης, αφού τυχόν ολιγωρία μπορεί να δημιουργήσει θέματα τόσο στην απρόσκοπτη συμμετοχή αθλητών στην Εθνική Ομάδα, όσο και στην ομόνοια και ομοψυχία με την οποία πρέπει αυτή να διακατέχεται.

Ο Πρόεδρος, Ο Γενικός Γραμματέας,
Μ. Κίτσιος Ν. Ρισβάς"


O εραστέχνης έκανε το αυτονόητο. Ύστερα απο τις υποτιμητικές δηλώσεις αυτού του ΚΑΡΑΓΚΙΟΖΗ ,εξέδωσε σωστή και εύστοχη ανακοίνωση όπου ζητάει απο την ομοσπονδία να αναλάβει τις ευθύνες της και να διώξει απο την εθνική τον κομπλεξικό.

Επειδή είμαστε πεπεισμένοι πως θα αφήσουν την ιστορία να πράσει στο ντούκου και να ξεχαστεί ,ελπίζουμε ο ερασιτέχνης να συνεχίσει και να επιμείνει στο συγκεκριμένο θέμα. Πρέπει πλέον να αποκτήσουμε νεύρο και να αφήσουμε τα καθώς πρέπει και τις ευγένειες.

ΝΑ ΦΥΓΕΙ Ο ΠΟΥΡΤΖΟΒΛΑΧΟΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΘΝΙΚΗ ΤΩΡΑ!

Σχόλια

  1. Ανώνυμος14/8/09 7:53 π.μ.

    Πολύ εύστοχο το ΠΟΥΡΤΖΟΒΛΑΧΟΣ παιδιά, μπαστουνόβλαχος θα έλεγα κιόλας ο αληταράς που μας το παίζει και προπονητής ο θρασόπουστ__ς. Από την άλλη ο ερασιτέχνης να το πάει το πράγμα μέχρι τέλους αν και απ' ότι βλέπω οι κόκκινοι ρουφιανοδημοσιογράφοι τσιμουδιά για το θέμα ενώ το Μάϊο είχανε λυσσάξει με το ΤΣΟ και ΛΟ οι παλιογαμιο___ες.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ανώνυμος14/8/09 12:12 μ.μ.

    Δεν μασάμε...προσέξτε επίπεδο ο πιθικόγαυρος και νοοτροπία... ενώ είναι πρώτος και μπροστά από τον Παναθηναϊκό στα αθλήματα υγρού στίβου πράγμα που το παραδεχόμαστε όλοι κάθεται και βγάζει όοοοολοοο του το κόμπλεξ λέγοντας αυτά που λέει ...δηλαδή ρε κερκοπίθηκε προπονητή του κ__λου εσένα που σε έχει στα 4 ο Παυλάρας και ο Θανάσης όταν απευθύνεται στο ρδελομπού σου θα πρέπει να σε λέει ΑΠΟΓΟΝΟ ΤΟΥ ΣΤΟΛΟΥ; μήπως ΑΡΟΥΡΑΙΟ; μήπως κάτοικο της ΤΡΟΥΜΠΑΣ; όχι απάντησε ευρωβλάκα της φάπας αλλά τι να πείς κωλ__παιδαρά άξιε υπάληλε ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ανώνυμος14/8/09 8:52 μ.μ.

    Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από έναν διαχειριστή ιστολογίου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Δημοσίευση σχολίου