ΑΠΟΚΛΕΙΣΜΟΣ...ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ!

Με μια ηττα 2-ο αποχαιρετήσαμε πρόωρα το champions league απο μια καλύτερη ομάδα. Πλέον οι στόχοι της ομάδας μας στρέφονται στο πρωτάθλημα ,κύπελλο και σε μια καλή πορεία στο europa league.

Δυστιχώς αν και η ομάδα παρατάχθηκε με επιθετικούς προσανατολισμούς και μπήκε ζεστά με μια φάση του Νίνη ,μια ΑΚΟΜΗ ολιγωρία στην άμυνα μας έφερε πίσω στο σκορ και ουσιαστικά αποτέλεσε την ταφόπλακα για την διεκδίκηση της πρόκρισης.

Όσον αφορά το πρώτο ημίχρονο η ομάδα έχασε ευκαιρίες ,πίεζε σχετικά και υπήρχε μια κινητικότητα που μας έδειχνε ότι κυνηγάγανε το γκολ. Αυτό δεν συνέβη και στο δεύτερο ημίχρονο ,εκεί όπου απλά οι παίκτες μας υπήρχαν και δεν διεκδικούσαν τίποτα. Μια νοοτροπία πολύ λάθος ,μιας και δεν είχαμε τίποτα να χάσουμε ,η Ατλέντικο έπαιζε στο χαλαρό και μπορούσαμε να πιέσουμε για κάποιο γκολ. Αντί για αυτό όλοι οι παίκτες μας είχανε νεύρα ,που δεν δικαιολογούνται για κανένα λόγο και δεχθήκαμε περισσότερες κάρτες απο ποτέ σε ευρωπαικό αγώνα ,καθώς και μια κόκκινη του Σισέ.
Περεταίρω ανάλυση να κάνουμε στο ματς δεν έχει νόημα. Ο Παναθηναικός την Κυριακή αντιμετωπίζει την Ξάνθη ,ο κόσμος πρέπει να δώσει δυναμικό παρών για να πάρουμε την νίκη ,οι παίκτες να δείξουν την απαραίτητη σοβαρότητα και το πρωτάθλημα να γίνεται όλο και πιο εφικτό. Όσον αφορά την Ευρώπη ,όλοι θα θέλαμε να είμαστε στην κλήρωση της Πέμπτης ,αλλά δεν υπάρχει κάποιος λόγος να υποτιμάμε το europa league. Αντιθέτως μας δίνεται μια δυνατότητα να κάνουμε πορεία ,μιας και οι αντίπαλοι που θα βρεθούμε αντιμέτωποι θα είναι σίγουρα πιο βατοί.
ΥΣ: Να μπούμε στην διαδικασία να κράξουμε τον Βύντρα για ακόμη μια φορά δεν οφελεί σε τίποτα. Δεν ξέρουμε ο Τεν Κάτε γιατί τον βάζει, δεν καταλάβαμε ποτέ γιατί τον ξεκινούσαν πάντα και οι προηγούμενοι προπονητές .Μαλλον εμείς δεν ξέρουμε τόση μπάλα και κάτι άλλο έχει αυτός ο παίκτης που εμείς δεν το αντιλαμβανόμαστε. Όπως και να χει σήμερα το κοντέρ έγραψε ένα αυτογκολ ,έφταιγε δεν έφταιγε.

ΥΣ2: Ο Γκαλίνοβις για ακόμη μια φορά έπνιξε ένα γκολ και γενικά η απόδοση του δεν ήταν σταθερή. Η άμυνα τον ρίχνει ; Ο ίδιος είναι ντεφορμέ; Όπως και να χει δεν παλεύεται να συνεχίσει άλλο τέτοιες εμφανίσεις..

ΥΣ3: Πολλά νεύρα στο β ημίχρονο όλη η ομάδα. Ας το προσέξουν οι αρμόδιοι και να πέσει χέρι.

ΥΣ4: Η uefa δεν μας κάνει ΚΑΘΟΛΟΥ καλές διαιτησίες τα τελευταία χρόνια. Πέρυσι μια πρόκριση στους 8 μας στερήσαν. Για να μην ξεχνιόμαστε..

ΥΣ5: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΤΙΣ 19:00 ΟΛΟΙ ΟΑΚΑ !!

Σχόλια

  1. Ουτε η χθεσινη διαιτησια ηταν ιδιαιτερα καλη - δε κοστισε το αποτελεσμα, αφου δε παιξαμε αλλα τουλαχιστον Κατσουρανης δεν επρεπε να φαει καρτα, κι ο Σισσε κιτρινη.

    Κι επρεπε και οι απεναντι να χουν παρει τουλαχιστον 3 κιτρινες.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Δημοσίευση σχολίου