ΝΙΚΗ ΚΑΙ ΣΥΝΕΧΙΖΟΥΜΕ...


Η ομάδα έκανε αυτό που της ζητούσε ο κόσμος ,πήρε το διπλό και άρχισε με το δεξί το πρωτάθλημα. Οι ευχάριστες εκπλήξεις ,το πρώτο γκολ του Σισέ -που άνοιξε και το σκορ- και τα 2 γκολ του Λέτο .

Αν και δεν μπορούμε να πούμε πως μείναμε εντυπωσιασμένοι απο το θέαμα που προσέφερε η ομάδα ,αφού εκτός απο τα γκολ που σημειώσαμε ,οι ευκαιρίες μας δεν ξεπεράσανε τις 2 και παίξαμε πιο πολύ για το αποτέλεσμα. Όπως έχουμε ξαναπεί ,αυτό που μας ενδιαφέρει είναι η ουσία και αυτήν την πετύχαμε απόψε ,αφού πήρε τους 3 πόντους που είχαμε αφήσει πέρυσι. Οι καλές εμφανίσεις θα έρθουν -ελπίζουμε- αργότερα..


Επιτέλους ο Σισέ βρήκε τον τρόπο να σκοράρει και ελπίζουμε η μηχανή και η ψυχολογία του να ανεβαίνει σιγά-σιγά γιατί τα γκολ του είναι υπερ-απαραίτητα για την συνέχεια. Αυτός που συνεχίζει να μας ικανοποιεί αρκετά με τις εμφανίσεις του και τις εκτελεστικές του ικανότητες είναι ο Λέτο ,που και σκοράρει και δημιουργεί. Για να το πούμε πιο απλά τέτοιον παίκτη έχουμε χρόνια -αν όχι δεκαετίες- να δύμε στην ομάδα!

Η άμυνα μας για ακόμη ένα παιχνίδι ...τραγική! Σε κάθε κατεβασιά του εργοτέλη κινδυνεύαμε και αυτό μόνο ενθαρρυντικό δεν είναι ενόψει Τρίτης .Δεν ξέουμε τι μπορεί να αλλάξει μέχρι τότε αλλά ,οι Ισπανοί έχουν την ποιότητα και την...ικανότητα να μας ...κάνουν καινούργιους.

Αυτό που κρατάμε απο σήμερα είναι οι 3 πόντοι .Την επόμενη Κυριακή παίζουμε με την Ξάνθη στο Οακα και συνεχίζουμε το σερί. ΤΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΠΑΝΩ ΑΠ'ΟΛΑ!!


YΣ: Ελπίζουμε ο Καραγκούνης να είναι ενταξει και να μην στερηθούμε τις υπηρεσίες του γιατί όπως και να το κάνουμε δίνει νεύρο στην ομάδα.

ΥΣ2: Μπορεί το πρωτάθλημα να είναι ο απόλυτος στόχος για φέτος ,αλλά αλίμονο σε όποιον πάει στην Ισπαία για τουρισμό και δεν πάρει στα σοβαρά το ματς. Την Τρίτη ζητάμε την πρόκριση και απαιτούμε προσπάθεια !

ΥΣ3: Ο κόσμος σήμερα έκανε το καθήκον του (αν και λόγω τελευταίων προβλημάτων ,δεν έγινε η σωστή...κατάβαση) και 2.500 οπαδοί βοήθησαν την ομάδα να πάρει το διπλό.

Σχόλια

  1. Ανώνυμος23/8/09 12:53 μ.μ.

    ΚΑΛΑ ΠΗΓΑΜΕ ΑΛΛΑ ΓΙΑ ΤΟ ΑΝ ΘΑ ΣΥΝΕΧΙΣΟΥΜΕ...ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΓΝΩΣΤΟΥΣ ΕΞΩΘΕΣΜΙΚΟΥΣ ΛΟΓΟΥΣ...
    ΕΠΙΦΥΛΑΣΣΟΜΑΙ

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Δημοσίευση σχολίου