ΤΟΥ ΧΡΟΝΟΥ ΠΟΥ;;


Έχουμε φτάσει τέλη Αυγούστου και ακόμη να μάθουμε που θα αγωνίζεται το τμήμα βόλλευ γυναικών την φετινή σαιζόν. Να θυμήσουμε πως με το τέλος της περσυνής σαιζόν ο Προσαλίκας παρουσίασε τα νέα κριτήρια που πρέπει να πληρούν τα γήπεδα της α1 ,με την Λεωφόρο να μην ανήκει μέσα σε αυτά. Και τότε τέθηκε για πρώτη φορά το ζήτημα τόσο σοβαρά περί αποκλεισμού του γηπέδου μας. Βέβαια υτές τις διαδικασίες είχαν ξεκινήσει ύστερα απο έντονες πιέσεις του ερασιτέχνη γαύρου ,για να αποφεύγει το κολαστήριο (πάντα σε αθλητικά πλαίσια και χωρίς ΠΟΤΕ να έχει παρεκτραπεί ο κόσμος) του Τάφου.


Όμως η ομοσπονδία αν θέλει να συμπεριλάβει μόνο τα γήπεδα που πληρούν τα κριτήρια τότε πρέπει να αποκλείσει τουλάχιστον τα μισά της α1 μάζι με τον Τάφο. Αλλιώς αφήνει την κατάσταση όπως είναι ,μιας και ο Τάφος μια χαρά είναι για γυναικειο βόλλευ.

Αυτό βέβαια είναι θέμα ερασιτέχνη που πρέπει να τσαμπουκαλευτεί και να μην μας πιάσουν μαλάκες .ΑΝ υπάρχει σαφής εντολή να αποχωρήσουμε του χρόνου απο τον Τάφο ,ελπίζουμε τότε η διοίκηση να έχει βρει νέο κλειστό στην ΑΘΗΝΑ γιατί τα χρονικά περιθώρια λιγοστεύουν και ακόμη να ακούσουμε κάποιο νέο με το συγκεκριμένο θέμα.

Και τα λέμε γιατί η γλυφάδα παραμονεύει και δεν θέλουμε να την πληρώσει και αυτό το τμήμα...


ΥΣ: Αυτά θα τραβάμε ,όσο το κράτος δεν φιλοτιμείται να βοηθήσει λίγο με το γηπεδικό και να έχουμε φτάσει 2009 και να σερνόμαστε ακόμη με το ...όραμα του Βοτανικού.

Σχόλια