ΝΑ ΧΑ ΧΙΛΙΑ ΑΥΤΙΑ ΝΑ ΣΑΣ ΑΚΟΥΩ...

Η γνωστή ατάκα με μια μικρή παραλλαγή ,μιας και το αγαπημένο σπορ των ελλήνων είναι πλέον οι δηλώσεις μετά τους αγώνες και οι αναλύσεις επι αναλύσεων. Και επειδή και αύριο και για όλα την εβδομάδα θα σχολιάζονται οι δηλώσεις του στρατηγού Δομάζου ,αυτό που έχουμε να πούμε είναι ΠΩΣ ΚΑΝΕΙ ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ ΚΑΚΟ ΣΤΟΝ ΣΥΛΛΟΓΟ ,όταν βγαίνει και κράζει έτσι τον προπονητή. Γιατί για ξεκατίνιασμα πρόκειται όταν βγαίνεις και κάνει τέτοιες δηλώσει στρατηγέ.


Ο Μίμης Δομάζος είναι απο τα πλέον σεβαστά ,αν όχι το πιο σεβαστό πρόσωπο στον Σύλλογο και ανεκτίμητα όλα αυτα που έχει προσφέρει. Επίσης ΚΑΝΕΙΣ δεν αμφισβητεί τις τεράστιες γνώσεις του στον χώρο του ποδοσφαίρου.

Οι παρατηρησεις που έκανεήταν σωστές και συζητηθηκαν απο όλους μιας και ήταν εύλογες ποροίες του καθενός. ΟΜΩΣ όταν ανήκεις στον Σύλλογο ,υποτίθεται είναι όλοι μια οικογένεια και όχι εχθροί. Έτσι και τον προπονητή πρέπει να τον στηρίξουμε ,με τα καλά του και τα κακά του.

Γιατι μπορεί στρατηγέ να είχες δίκιο περι μούν ,μάτος ,χριστοδουλόπουλου και νίνη και να πεις σωστά τις ποδοσφαιρικές σου απόψεις ,όμως γιατί δεν είπες και για το τρικ που πέτυχε με τον Σίλβα ;

Πως αναφέρεσαι για τους Κυργιάκο και Σειταρίδη ,όταν ακόμη και οι τοίχοι γνωρίζουν ποιος ασκεί βέτο και δεν τους θέλει με τίποτα στην Παιανία;

Μπορεί να τα πες εν βρασμώ ψυχής ,όμως είναι ότι το χειρότερο να γίνεται πόλεμος στον προπονητή εκ των έσω και μάλιστα κάθε τρεις και λίγο. Δηλαδή ,ΕΛΕΟΣ ΠΙΑ!


ΥΣ: ΓΙΑ ΤΟΝ ΠΡΟΕΔΡΟ

Πρόεδρε ,μην κάνεις συνέχεια δηλώσεις .Αφού στην ουσία δεν έχεις να πεις κάτι καινούργιο ,μην πας στα μικρόφωνα και μιλάς. Χάνουν και τα λόγια σου την σημαντικότητα τους..

Όπως και η φωτογραφία παρακάτω...πρόεδρος της παε είσαι...

Σχόλια

  1. ΕΠΑΥΞΑΝΩ. Κι εγω την ιδια γνωμη εχω για τον Δομαζο. Εχει αρχισει και κατανταει σπαστικο ολοι να γινονται ΕΧΘΡΟΙ.

    Και δε μου το βγαζεις απο το μυαλο οτι ο Δομαζος αν παρει ποστο στη ΠΑΕ θα κανει τουμπεκι ψιλοκομμενο και θα γλυφει εκει που (μερικες φορες ΑΔΙΚΑ) φτυνει.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Δημοσίευση σχολίου