ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΘΕΛΕΙ Ο ΚΟΣΜΟΣ!


Στο τέλος του ματς όλο το γήπεδο χειροκρότησε την ομάδα για την προσπάθεια που έδειξε και με το "πρωταθλητή σε θέλουμε ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΕ" έδωσε -ελπίζουμε- στους παίκτες να καταλάβουν πως ο κόσμος θέλει ,αν όχι απαιτεί, το πολύποθητο πρωτάθλημα. Αυτός είναι ο στόχος μας ,απο αυτό θα κριθούν όλοι ,με αυτό το κριτήριο θα κερδίζουν το χειροκρότημα μας.


Χειροκροτήθηκαν χθες όλοι ,αν και χάσαμε ένα σημαντικό ματς που κρίνει μια πρόκριση ,γιατί οι παίκτες προσπάθησαν και έπεσαν μαχώμενοι απο μια καλύτερη ομάδα. Μέτρησε η προσπάθεια και ύστερα το αποτέλεσμα.

Στην Ελλάδα όμως δεν ισχύει το ίδιο ,είμαστε οι ΚΑΛΥΤΕΡΟΙ ,έχουμε το καλύτερο υλικό και απαιτούμε απο την ομάδα να παίρνει τις νίκες ,χωρίς πολλά-πολλά. Εκεί θα μετράει το αποτέλεσμα και μόνο. Δεν μας ενδιαφερει ο τρόπος !

Και πέρυσι η ομάδα είχε χειροκροτηθεί μετά το τέλος της εντός ήττας απο την ίντερ ,γιατί ο κόσμος ήξερε και έκρινε ανάλογα. Δείξαμε στην ομάδα εμπιστοσύνη μέχρι που μας πρόδωσε στο ματς με τον πανσεραικό και εισέσπραξαν για το υπόλοιπο της σαιζόν γκρίνια ,κράξιμο και αδιαφορία. Έτσι θα γίνει και φέτος και σε μεγαλύτερη δόση αν χρειαστεί.

Θεωρούμε τους πάντες υπεύθυνους αν δεν κατακτηθεί φέτος το πρωτάθλημα. Είναι υποχρεωμένοι απέναντι στην ιστορία του Συλλόγου και στον κόσμο που τους δείχνει ακόμη μια χρονιά τεράστια εμπιστοσύνη.

Και όπως έλεγε και ένα παλιό πανί (κατέληξε γρουσούζικο αλλά δεν πειράζει..)
ΕΣΕΙΣ ΜΕ ΤΗΝ ΨΥΧΗ ΕΜΕΙΣ ΜΕ ΤΗΝ ΦΩΝΗ


Όσο εύκολα χειροκροτηθήκατε χθες ,τόσο εύκολα θα βρεθείτε και με την πλάτη στον τοίχο..

ΜΗΝ ΠΡΟΔΩΣΕΤΕ ΠΑΛΙ ΤΗΝ ΕΜΠΙΣΤΟΣΥΝΗ ΜΑΣ


ΥΣ: Η φωτογραφία απο την πρεμιέρα της σαιζόν 2006-2007 ,στο εκτός με το αιγάλεω. Η επιθυμία ίδια ,απλά ελπίζουμε φέτος να γίνει και πράξη!

Σχόλια