ΤΩΡΑ ΔΕΝ ΜΙΛΑΕΙ ΚΑΝΕΙΣ;;

Παίρνουμε σαν παράδειγμα το αγαπημένο μας και πολύ αντικεμενικό troktiko που για ακόμη μια φορά μας επιβεβαίωσε με την στάση του πόσο γαυροαντικειμενικό blog είναι. Το παίρνουμε σαν παράδειγμα γιατί μας ήταν πιο εύκολο να ανατρέξουμε στο ...ΤΣΟ+ΛΟ και στην τωρινή του στάση με τον Γέμελο.

Και για να μην αδικούμε τα υπόλοιπα γαυροαντικειμενικά και κοκκινοαμερόληπτα μμε να θυμήσουμε πως όλοι είχαν την ίδια στάση τότε και την ίδια αντίδραση τώρα.


Δηλαδή! Όταν συνέβη το γεγονός με το ΤΣΟ+ΛΟ όλες οι χήρες βγαίνανε και μιλάγανε για αίσχη ,ντροπές και άλλα ωραία. Η κάθε πικραμένη δημοσίευε και απο ένα άρθρο που κατέκρινε τις κοπελές και ζητούσαν εξοτοντικές ποινές για παραδειγματισμό. Ο ερασιτέχνης του γαύρου έβγαινε με ανακοινώσεις (και αφού το όλο κλίμα βοηθούσε ..) και απαιτούσε ,δεν ζήταγε!

Το θέμα δεν το αφήσαν στην μοίρα του ,οι κοπέλες πήγανε στον αθλητικό δικαστή (σε κάποια φάση η βαλίτσα μπορεί να πήγαινε και πιο μακριά..) ,τιμωρηθήκαν με ποινή 1 αγωνισικής και αναγκαστική δημοσίευση δήλωσης μεταμέλοιας. Αποτέλεσμα ο Παναθηναικός να αγνωιστεί τν 1η αγωνιστική με ούτε καν την μισή ομάδα ,για μια ατάκα που απλά υποδηλώνει κάτι και δεν αναφέρεται σε κάτι συγκεκριμένο. Για δύο συλλαβές ,ΟΛΟ το σύστημα λειτούργησε όπως έπρεπε και ο γαύρος πέτυχε τον σκοπό του (αν υπήρχε και μια στο εκατομμύριο να μπορούσαν να μας αποβάλλουν απο το επόμενο πρωτάθλημα ,θα το πετύγχαιναν). Και την ίδια κατηγορηματική στάση κράτησαν ΟΛΑ τα μμε ,χωρίς καμία εξαίρεση και ΟΛΟΙ οι αυτοαποκαλούμενοι αντικειμενικοί και μη δημοσιογράφοι.

Τώρα με τις δηλώσεις του ομοσπονδιακού προπονητή της εθνικής ομάδας ,που μίλησε υποτιμητικά και εξευτήλισε τον μεγαλύτερο ελληνικό Σύλλογο με τα σχόλια του ,ΔΕΝ ΑΝΑΦΕΡΘΗΚΕ ΚΑΝΕΙΣ! Και μιλάμε για σαφείς δηλώσεις και όχι υπονοούμενα και αόριστες λέξεις! ΌΛΟΙ κουκούλωσαν το θέμα ,προσπαθούν να μην το αναδείξουν ώστε να περάσει στο ντούκου και να ξεχαστεί.

Βγήκε ένας καραγκιόζης που εκπροσωπεί την χώρα μας μίλωντας έτσι για τον Σύλλογο και κανείς δεν μίλησε για αίσχη ,ντροπές ,αθλητικά ιδεώδη και άλλα ωραία .


Και ας περάσουμε στο troktiko για να κατλάβετε πόσο κρατάνε ίδια μέτρα και ίδια σταθμά .Στο ΤΣΟ+ΛΟ βγήκαν οι παρθένες αποκαλώντας τα κορίτσια μας τσόκαρα και τα χωναν. Ιδού και το άρθρο :http://troktiko.blogspot.com/2009/05/13_07.html

Στις δηλώσεις του καραγκιόζη ,απλά τις δημοσιεύουν ώστε να δειχτεί ο ψευοταμπουκισμός τους και η δήθεν λιμανίσσια συμπεριφορα τους ,προσπαθώντας να απαξιώσουν τον Σύλλογο και ουδέν σχόλιο. Πάρτε και εδώ το σχετικό link :http://troktiko.blogspot.com/2009/08/blog-post_253.html


Έτσι μένουν οι εντυπώσεις ,έτσι χτίζονται οι προπαγάνδες ,έτσι λειτουργούν οι μηχανισμοί..

Αυτό που ξέρουμε εμείς είναι πως το θέμα δεν θα το ξεχάσουμε και θα το αναδημοσιεύουμε κάθε τρεις και λίγο μέχρι να φύγει απο την εθική αυτός ο καραγκιόζης!

Σχόλια

  1. Ανώνυμος15/8/09 8:52 μ.μ.

    μπράβο μάγκες!!!!!!!!! έτσι μέχρι τέλους ... και όλοι εδώ είμαστε, επίσης όλοι οι Παναθηναϊκοί να μην μπαίνουν στα αντιπαναθηναϊκά μπλογκς και να μην τα περνάνε στους σελιδοδείκτες τους .... σαμποτάζ παντού ακόμη και στις εφημερίδες τις δήθεν αντικειμενικές ... ΠΑΟ ΓΕΡΑΑΑΑ!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ανώνυμος15/8/09 9:06 μ.μ.

    πως είπατε? να το ξεχάσουμεεεε? αμέ πωωωςςς, γαμώ τον Γέμελο, γαμώ τον Γέμελο, γαμώ τον Γέμελο, γαμώ τον Γέμελο, γαμώ τον Γέμελο, γαμώ τον Γέμελο,γαμώ τον Γέμελο, γαμώ τον Γέμελο, γαμώ τον Γέμελο, Γαμώ τον Γέμελοοοοοοοοοοο και όλο το συνάφι του.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Δημοσίευση σχολίου