ΤΟ ΤΑΞΙΔΙ ΜΟΛΙΣ ΑΡΧΙΣΕ...



Τρίτη 4 Αυγούστου 2009 και το οακα κατάμεστο απο τουλάχιστον 50.000 φίλους της ομάδας να πανηγυρίζει την μεγάλη ανατροπή επι της Σπάρτα και την πρόκριση στον τρίτο προκριματικό του chapions league. Μια πρόκριση που κακά τα ψέμματα έπρεπε να θεωρείται δεδομένη αλλά κατεληξε σε μαρτύριο.


Η ομάδα και ο προπονητης χθες κάνανε αυτά που έπρεπε με αποτέλεσμα να φανεί η διαφορά δυναμικότητας των δυο ομάδων και να έρθει η φυσιολογική νίκη με 3-0. Δεν μπορούμε να πούμε πως η ομάδα απέδωσε όμορφο ποδόσφαιρο και είδαμε καινούργια πράγματα στο παιχνίδι της ,αλλά είχε ένα συστατικό το οποίο έλειπε απο την Τσεχία και είναι αυτό που φέτος θα μας οδηγήσει στο πρωτάθλημα ,πάθος! Η ομάδα μπήκε λυσασμένη απο το πρώτο λεπτό ,έψαχνε το γκολ και με την πίεση που ασκούσαμε ήταν φυσικό επακόλουθο να ανοίξουμε και το σκορ σε κάποια στιγμή.

Οι Τσέχοι ήρθαν για να χάσουν με 1-0 και τα όρια γελοιότητας τους ήταν απίστευτα αφού απο το 5ο λεπτό κάνανε καθυστερήσεις.
Απο το χθεσινό ματς ξεχώρισαν σίγουρα οι Σαλπιγγίδης ,Κατσουράνης και Λέτο. Ο Σάλπι ,ήταν το ίδιο μαχητικός με το πρώτο ματς αλλά χθες συνδίασε και το αποτέλεσμα ,αφού το δεύτερο γκολ ήταν δικιά του ενέργεια κι το τρίτο που πέτυχε ήταν το κερασάκι στην τούρτα για την καλή πρσωπική του εμφάνιση. Ο Κατσουράνης πέτυχε χθες το παρθενικό του γκολ με την ομάδα και σίγουρα θα τον βοηθήσει και ψυχολογικά .Αλλά η όλη ουσία είναι πως ο τυπάς δένει το κέντρο με την παρουσία του ,έχει σωστές μεταβιβάσεις και το παιχνίδι του δεν είναι νευρικό και ανορθόδοξο. Όσο για τον Λέτο ,αυτό που μπορούμε να πούμε με σιγουριά είναι ,πως μόνο αυτός έχειτρίπλα στην ομάδα και μπορεί να δημιουργήσει φάση μόνος του και να πατήσει περιοχή ,χωρίς να περιμένει ματαιόδοξες καμινάδες απο την άμυνα. Το ότι είναι ο μόνος παίκτης βέβαια που μπορεί να κάνει αυτό το πράγμα ,μονο καλό δεν είναι..
Όσον αφορά τον κόσμο ,το να γεμίζεις μέσα στο κατακαλόκαιρο για ακόμη μια χρονιά το οακα ,ε νομίζουε πως αυτό απο μόνο του λέει πολλά. Λίγος συγχρονισμός να υπάρξει στο πέταλο και περισσότερη καύλα απο τις υπόλοιπες θύρες και όλα θα πάνε μια χαρά!

Τώρα οι πιθανοί αντίπαλοι που περιμένουμε στον τρίτο προκριματικό ,σίγουρα δεν θα είναι σαν την Σπάρτα και θα χρειαστεί πολύ μεγάλη προσπάθεια για να τις περάσουμε.

Το ταξίδι μόλις άρχισε και ΜΟΝΟ απο εμάς εξαρτάται το πόσο θα κρατήσει!


ΥΣ: Και για να μην ξεχνιόμαστε...ΠΡΩΤΑΘΛΗΤΗ ΣΕ ΘΕΛΟΥΜΕ ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΕ!!

ΥΣ: Όσο για τον Σισέ...ας συνεχίσει να παλεύει τόσο σε κάθε ματς και θα βαρεθούμε να τον βλέπουμε να βάζει την μπάλα στα δίχτυα..

Σχόλια