TEΛΟΣ Ο ΛΕΩΝΗΣ


Το ξέραμε ,το περιμέναμε ,ήταν σίγουρο ότι ο Λεώνης δεν υπήρχε περίπτωση να καθόταν στην ομάδα με τις συνθήκες που επικρατούν και με κανέναν να μην μπορεί να εγγυηθεί για το μέλλον του τμήματος. Σήμερα λοιπόν μας τελείωσε ο καλύτερος Ελληνας προπονητής και η ομάδα κάνει ένα βήμα πίσω.

Τώρα σειρά θα πάρουν και οι παίκτες ,μιας και δεν τρέφουμε αυταπάτες πως υπάρχει περίπτωση να κάτσουν τα πρώτα ονόματα ,όταν κανείς δεν βγαίνει να τους κάνει guarantee το μέλλον τους.

Τα έχουμε ξαναπεί πως αυτό που συμβαίνει φέτος στο αντρικό βόλλευ ,είναι ένα απο τα μεγαλύτερα εγκλήματα που έχουν γίνει ποτέ στον Σύλλογο και όλοι στον ερασιτέχνη σφυρίζουν αδιάφορα. Είχαμε πέρυσι την ευκαιρία και πολύ περισσότερο φέτος να αλλάξουμε το ρου της ιστορίας του ελληνικού βόλλευ (και γιατί όχι και του ευρωπαικού..) ,αφού οι βασεις που είχαν μπει ήταν γερές για την απαρχή μιας δυναστείας. Παρόλα αυτά κανείς δεν φαίνεται να συγκινείται και έτσι ,όπως όλα δείχνουν το τμήμα θα συμβιβαστεί με αναγκαίες και φθηνές λύσεις για να σώσει τα προσχήματα. Εκεί που είχαμε την ευκαιρία να τελειώσουμε τον γαύρο και να τον κάνουμε να αφανιστεί απο τον χαρτη για πολλά χρόνια ,τον εδραιώνουμε τώρα στην κορυφή με τις ευλογίες μας..

Να ξαναρχίσουμε το παραμυθάκι με τις ευθύνες; Απο που να ξεκινήσουμε ,ποιον να δικαιολογήσουμε ,γιατί να χρυσώσουμε το χάπι και για ποιο λόγο να πάρουμε το μέρος κάποιου; Τα γεγονότα μιλάνε απο μόνα τους..

Ο Θανάσης πέρυσι είχε υποσχεθεί πως θα έκανε το συγκεκριμένο τμήμα παντοδύναμο ,όπως το αντίστοιχο του μπάσκετ και απεχώρησε το καλοκαίρι..
Ο Βλάσσης δεν συγκινήθηκε και δεν συγκινείται καθόλου απο την καταστροφή και την μιζέρια που είναι ετοιμο να επέλθει το τμήμα και είναι απών..
Ο Κίτσιος για την προεδρία του ερασιτέχνη ήταν η έσχατη λύση ,το ξέραμε εξαρχής και δεν μπορεί να προσφέρει αυτά που θέλουμε..
Οι πολλοί επιφανείς επιχειρηματίες ,μάλλον δεν υπάρχουν ή μάλλον δεν είναι τόσο Παναθηναικοί όσο δηλώνουν..
Ο Βγενόπουλος έχει φύγει απο το καράβι εδώ και μήνες και οι υποσχέσεις του είμαστε πλέον βέβαιοι πως λειτούργησαν για να πιέσουν καταστάσεις και το ρομαντιλίκι που πούλησε περί ερασιτέχνη ήταν μια κακόγουστη φάρσα..

Και στην μέση ο κόσμος που είναι ο μόνος που στεναχωριέται πραγματικά ,που του χρόνου πάλι θα στηρίζει το τμήμα όπως πριν μια δεκαετία ,που πάλι θα βιώσει την μιζέρια που μας προσφέρουν με την απουσία τους όλοι οι παραπάνω..

Κρίμα ,κρίμα ,κρίμα..


ΥΣ: Και μέσα σε όλα χάσαμε το μεγάλο κέρδος που ανέδειξε πέρυσι το τμήμα ,τον Έλληνα που ένιωθε και απλά όλο το κρυφτούλι στον ερασιτέχνη τον έβγαλε μαλάκα στην ομάδα και σε όλο αυτό που είχε φτιάξει..

ΥΣ2: Καζάζης λένε τα μμε πως θα είναι ο επόμενος προπονητής...ο κάθενας έχει κρίση και μπορεί να αντιληφθεί την κατάσταση. Αν δεν είναι πισωγύρισμα αυτό ,τότε τι είναι;

Σχόλια