ΠΑΝΩ ΑΠΟΛΑ Η ΟΜΑΔΑ


Μπαίνουμε στην διαδικασία να το ξεκαθαρίσουμε γιατί χθες παρατηρήσαμε (όπως και οι περισσότεροι πιστεύουμε..) κάτι που δεν μας άρεσε καθόλου.

Καταρχάς κανείς δεν αμφισβητεί πως οι δύο καλύτεροι παίκτες μας και μεγαλύτερες προσωπικοτητες στην ομάδα είναι οι Σισε και Ζιλμπέρτο Σίλβα. Είναι γνωστοί σε όλη την Ευρώπη και η ποιότητα τους μεγάλη.


ΟΜΩΣ κανένας απο τους δύο δεν πρέπει να βάζει τον εαυτό του πάνω απο την ομάδα και κανένας απο την παε και το προπονητικό team δεν πρέπει να τους θεωρεί κάτι ξεχωριστό και να έχουν ιδιαίτερη μεταχείρηση. Και τα λέμε αυτά τώρα ,για να μην δούνε τα μάτια μας τα χειρότερα και υπάρξουν προβλήματα.

Όπως όλοι ξέρουμε οι εκτελεστές στα πέναλντυ της ομάδας είναι οι Σαλπιγγίδης και Καραγκούνης. Με ποια λογική ,σε ένα ματς που βρισκόμαστε πίσω στο σκορ με 2-0 και παίζεται μια πρόκριση ,να πάει να βαρέσει το πέναλντυ ο Σισέ και όχι οι μόνιμοι εκτελεστές μας που έχουν δείξει ότι είναι και μια χαρά αποτελεσματικοί απο τα 11 βήματα;

Μοιραία το μυαλό μας πάει σε έναν όρο που υπάρχει στο συμβόλαιο του Γάλλου ,σχετικά με τα περισσότερα γκολ. ΑΝ υπάρχει και περεταίρω συμφωνία να εκτελεί τα πέναλντυ ,ώστε να γίνει πιο εύκολα πρώτος σκόρερ και θυσιάζουν το καλό της ομάδας ,τότε οι ιθύνοντες πρέπει να αλλάξουν μυαλά όσο πιο γρήγορα γίνεται.

Γιατί ο Σισέ μπορεί να είναι και ο καλύτερος εκτελεστής πέναλντυ που υπάρχει στην γη ,αλλά δεν τον βάζεις στο πρώτο του ματς και ενώ είμαστε με 2 γκολ πίσω να χτυπήσει .

Σε μερικούς μπορεί να φαίνονται λεπτομέρειες και πως σκαλίζουμε πράγματα χωρίς να υπάρχει λόγος αλλά κάποια πράγματα πρέπει να τα προλαβαίνουμε πριν δημιουργηθούν προβλήματα.

Σχόλια